Laima Vaikule atklāj savas bezgalīgās jaunības un skaistuma galveno noslēpumu

Vienmēr smaidīga, jautra un mazliet ekscentriska – tieši tādu visi pazīst dziedātāju Laimu Vaikuli. No šīs sievietes vienmēr staro kāda nesaprotama gaisma, sava veida patīkama enerģija, kas vienkārši nevar nevienu atstāt vienaldzīgu. Aplūkojot šo sievieti, ir grūti pateikt, ka viņai ir 63 gadi. Ikviens vēlētos izskatīties tāpat viņas vecumā!

Mēģināsim atklāt šīs skaistās un apburošās lēdijas skaistuma un veselības noslēpumus!

Laimas Vaikules dzīve

Ne tik sen Laima Vaikule savā Instagram kontā publicēja fotogrāfiju ar Veru Brežņevu, kuru viņa satika pēc viena no koncertiem. Dziedātāja ģērbusies pavisam vienkārši, bet joprojām izskatās satriecoši. Dziedātājas fani apbrīno viņas skaistumu un teic, ka Vaikule izskatās tikpat jauna kā Brežņeva, kurai, starp citu, ir tikai 35 gadi.

Kādā no intervijām viņai tika jautāts par viņas jaunības noslēpumu. “Kad man jautā par skaistuma noslēpumu, man uzreiz ir vēl viens jautājums: vai tas ir skaistums, par ko tu runā? Skaistums uzvedībā, tajā, kā runā, pārvietojas. Talants – tas ir skaistums. Cilvēks ar pareiziem sejas vaibstiem un vingru ķermeni, bet tukšs iekšēji, nav interesants, nav nekas.” atbildēja dziedātāja.

Tie ir brīnišķīgi vārdi! Bet tomēr dziedātāja nenoliedz, ka ikvienai sievietei ir ārkārtīgi svarīgi rūpēties par sevi un pastāvīgi saglabāt savu formu. Un viņa tā arī dara. Daudzi teiks, ka viss slēpjas plastiskajā ķirurģijā, naudā, kosmetologa pakalpojumos. Jā, nevar noliegt, pateicoties tam, daudzas sievietes var izskatīties uz 25 gadiem jebkurā vecumā. Taču mēdz būt ne tikai tā.

Ne katrai sievietei pēc 40 gadiem, pat ja viņa var atļauties plastiskās operācijas un dārgas kosmētiskās procedūras, ir tāds slaids viduklis, tvirts ķermenis un tik brīnišķīga dzirksts acīs kā Laimai Vaikulei. Viņa neslēpj jaunības noslēpumus un ar prieku dalās ar saviem faniem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru