Laima Vaikule atklāj savas bezgalīgās jaunības un skaistuma galveno noslēpumu

Dziedātājs vienmēr ir norādījis, ka viņas harmonijas un skaistuma galvenais noslēpums ir badošanās. Sieviete apgalvo, ka pateicoties tam organisms atbrīvojas no visa nevajadzīgā un liekā, un visas slimības pašas atkāpjas. “Dažreiz es badojos vairākas dienas – es dzeru tikai ūdeni, tēju, kafiju un vispār neko neēdu. Ja tas nepalīdz, tad es izmantoju savu deviņu dienu diētu.”

Viņas deviņu dienu diēta jau sen ir pazīstama. Pirmajās trīs dienās jums ir nepieciešams ēst tikai rīsus bez sāls un eļļas, jūs varat pievienot tikai sojas mērci un garšvielas. Nākamās trīs dienas tikai vista, bet bez ādas, un pēdējās trīs dienas- tikai āboli. Tā rezultātā jūs varat zaudēt kilogramu dienā.

Laima saka, ka pat tad, ja viņai nav jāuztraucas par liekajiem kilogramiem, viņa vismaz reizi nedēļā badojas. Tas nav grūti un ir tā viegluma vērts, ko jūs izjūtat no rīta.

Viņa pastāvīgi seko sev līdzi – nesmēķē, nelieto alkoholu, sporto un pietiekami izguļas. Viņas izskats vienmēr ir perfekts, viņai ir skaista (pat ja izskatās dīvaini) frizūra, manikīrs, un pats galvenais – viņas nepārspētais apģērbs. Viņa vienmēr ir stilīgi ģērbusies savā īpašā veidā, bet tas izskatās skaisti.

“Mans ārējais izskats lielā mērā ir atkarīgs no miega un dzīvesveida. Mēdz teikt, ka līdz 30 gadu vecumam mēs aizņemamies no sava ķermeņa, bet mums tas ir uz visu atlikušo mūžu. Laikā, kad vienaudži aktīvi iztērēja savus iekšējos resursus, es taupīju savu spēku” saka Laima Vaikule. Varbūt šis arī ir noslēpums – taupīt sava ķermeņa resursus, nevis velti tos tērēt.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru