Dienas horoskops 01.12.2017.

Auns

Šodien ar pilnu atbildības līmeni ir jāatrisina kāds no jautājumiem, kas saistīts ar dārgāko un tuvāko cilvēku. Vienkārši pamēģiniet atcerēties visas labās lietas, ko viņš jūsu labā dara, un nekad nekautrējieties par finansiālajiem resursiem, kas tiek tērēti viņa dēļ. Vēl kāds jautājums, kas saistīts ar jūsu darbu, arī prasīs papildu uzmanību no jūsu puses. Ja jūsu vadība lūdz jūs palikt darbā, lai pabeigtu kādu no steidzamiem darbiem, neatsakies no tā.

Vērsis 

Šodien būs jātiek skaidrībā ar kādu no saviem potenciālajiem partneriem. Un jums izdosies ar viņiem sadarboties, ja jūs atteiksies no dievbijības un lepnības, kas jums ir diezgan raksturīga. Nerunājiet tikai par sevi un mēģiniet ieklausīties tajā, ko viņš saka. Kad viņš sāk runāt par savām personīgajām interesēm un vaļaspriekiem, jūs varat mēģināt novirzīt viņa uzmanību uz jūsu radošumu un lūgt palīdzību, mēģināt padarīt jūsu plānus veiksmīgus.

Dvīņi

Dvīņi šo dienu pavadīs mazliet iekšēji neērti. Jūs gaidīsiet, ka jūsu vadība jums piezvanīs un rās par jūsu neseno kļūdu. Par laimi, visas jūsu bailes nebūs pamatotas. Jums tiks izteikts rājiens, un tas iedvesmos jūs strādāt, lai dubultotu savus centienus. Jūsu morāli saspringtais stāvoklis pilnībā izzudīs līdz dienas beigām (tas var notikt tūlīt pēc tam, kad saņemsit dāvanu no jūsu labākās puses).

Vēzis

Šodiena jāpavada bez pārmērīga darba entuziasma. Jums nav vērts pārstrādāties, jo persona, kas ir atbildīga par jūsu karjeras attīstību, neredzēs šīs pūles. Viņš ir aizņemts ar savu dzīvi. Starp citu, ja jūs mēģināsiet viņam delikāti pateikt, ka varat palīdzēt atrisināt viņa problēmas, jums ir garantēta kāda karjeras attīstība.

Lauva 

Šodien jūsu uzmanību piesaistīs kāds svešinieks. Tā būs vairāk garīgā pievilcība, nevis fiziskā, ko izraisījusi šīs personas spilgtā personība. Jūsu interešu objekts sāks domāt, ka jūs vēlaties uzsākt kādu mīlas dēku ar viņu. Tas viss var ievirzīties negaidītā gultnē, ja jūs nepārtrauksiet bārstīt komplimentus. Bet, ja esi vientuļš, droši vari apsvērt jaunas attiecības.

Jaunava

Šodien būs jāatrisina virkne neatliekamu uzdevumu, kas saistīti ar ģimeni un karjeru. Lai pārvaldītu visu savlaicīgi, daži uzdevumi jādeleģē personai, kurai jūs pilnībā uzticaties. Noteikti neaizmirsti viņam pateikties! Jums ir jāpabeidz šī diena pēc iespējas ātrāk. Ja jūs mēģināsiet iet gulēt nedaudz agrāk, tas var palīdzēt jums atgūt kādu svarīgu enerģiju, kas vajadzīga tikpat satraucošai nākamajai dienai.

Svari

Šodien būsiet pārmērīgi ambiciozi. Jūsu kolēģi sāks jūs nosodīt par jūsu acīmredzamajiem centieniem pēc paaugstinājuma. Jūsu uzvedība patiešām ir pelnījusi kāda neapmierinātību. Mēs runājam par pārmērīgiem glaimiem, kas ir vērsti uz jūsu tiešo vadītāju. Paturiet prātā, ka daži komplimenti jūsu bosam izteikti pilnīgi nevietā rada tieši pretēju efektu.

Skorpions

Šodien ieteicams izvairīties no nosalšanas. Jūsu ķermenis nebūs gatavs pavadīt ilgāku laika periodu krietni zem vidējās temperatūras, un jūs riskējat iegūt kādu nopietnu iekaisuma slimību. Šajā piektdienā nav citu redzamu nelaimju, ja vien jūs paši neradīsiet konfliktus. Turiet savu pārmērīgo emocionalitāti zem kontroles.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru