Dienas horoskops 01.12.2017.

Strēlnieks

Šodienu pavadīsiet kāda ne tik patīkama cilvēka kompānijā. Pievēršot zināmu uzmanību viņa vecumam, jūs pacietīgi klausīsieties viņa nebeidzamajā monologā, domās skaitot minūtes, kas palikušas līdz šīs sāpīgās tikšanās beigām. Tavs takts un pacietība atmaksāsies, un persona, kura kritusi uz jūsu nerviem, rūpēsies par turpmāko karjeras attīstību.

Mežāzis

Šodien jāatturas no jebkādu izmaiņu uzsākšanas jūsu ģimenē. Vēl jo vairāk nebūs pareizi uzsākt izmaiņas, kuras esat novērojis kāda cita mājā vai kādā TV šovā. Jūsu dzīve pieder tikai jums, un to nedrīkst salīdzināt ar kāda cita dzīvi. Visbeidzot, jums vajadzētu pārtraukt sava partnera mocīšanu, “knābājot” viņu vai izsakot sarkastiskas piezīmes.

Ūdensvīrs

Šodien vajadzētu rūpēties par jūsu radošajiem centieniem. Pēcpusdienā jūs gūsiet iedvesmu, un būs ļoti kaitinoši šo iedvesmu tērēt nevis savam unikālajam šedevram, bet kaut kam citam. Kad projekts būs gatavs, parādiet to saviem draugiem vai mīļotajam. Ņemiet vērā dažus no šo cilvēku izteiktajiem padomiem un nedaudz pielāgojiet savu garadarbu pēc vajadzības un savām vēlmēm.

Zivis

Zivis visas dienas garumā atjaunos kārtību savu mīlas lietu jomā. Nolemsiet, ka nav taisnīgi tuvumā uzturēt vairākus kandidātus uz jūsu sirdi. Vienīgais, kas atlicis, ir saprast, kurš no viņiem ir “viens vienīgais”, un ar kuru no viņiem jāiet katram savu ceļu. Jūs veiksiet virkni ļoti sarežģītu lēmumu, taču kādu iemeslu dēļ jūs tos neīstenosit patiesībā (visticamāk, jūs centīsities pārliecināties, ka tie balstīti uz pieņēmumiem).

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru