Laimīgais horoskops veiksmīgai nedēļai. 11. – 17. februāris


Saule, Marss un Merkurs ir varena savienība, kas noteiks rīcību un lēmums katrā no tuvākajām dienām. Zināms emocionāls vēsums attiecībās un uzsvērts lietišķums februārī saistāms tieši ar šo planētu ietekmi!

Auns
Daudz dažādu – izdevīgu un ne īpaši izdevīgu – piedāvājumu darbā, biznesā, visi iespējamie projekti un darbi – lūk, kas tevi gaida darbā. Attiecībās ar kolēģiem zināma spriedze, nelieli konflikti un nesaprašanās. Centies nenest darba lietas uz mājām!

Vērsis
Lielisks laiks visa iesāktā pabeigšanai, rezultātu apkopošanas laiks, paveiktā darba novērtēšanas brīdis. Viss notiks veiksmīgi, tomēr kontrolē situāciju un neslinko! Lai ģimenē būtu labas attiecības, vajadzīga tava piedalīšanās un uzmanība.

Dvīņi
Jauni lietišķi un privāti sakari, kas radīsies tuvākajā laikā, būs labs atbalsts tavos darbos un biznesā. Bet attiecības ģimenē gan nāksies risināt pašam! Izrādi pacietību un apdomību – visu var viegli nokārtot.

Vēzis
Veiksmīgs laiks karjeras izaugsmei, attīstībai un jebkuru biznesa projektu virzīšanai. Pieaugs konkurentu aktivitāte – pievērs tam īpašu uzmanību. Tu noteikti radīsi atbalstu ģimenē, tev palīdzēs draugi, atbalstīs mīļotais cilvēks!

Lauva
Lauvam sācies īpaši veiksmīgs laiks. Rīkojies – un saņemsi visu, par ko sapņoji. Jebkurai rīcībai būs reāls rezultāts – gan darbā, gan privātajā dzīvē. Koncentrējies uz galveno, izvēlies labākos un efektīvākos risinājumus – tā iegūsi labāko rezultātu, tostarp finansiālajā ziņā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru