Laimīgais horoskops veiksmīgai nedēļai. 11. – 17. februāris


Jaunava
Jaunavām būs grūti izdarīt pareizo izvēli un atrast optimālo risinājumu. Piedāvājumu būs daudz un dažādi, bet reālas informācijas var pietrūkt. Lēmumu nāksies pieņemt, balstoties uz intuīciju. Lielisks laiks tikt skaidrībā ar jūtām un attiecībām ar mīļoto cilvēku.

Svari
Svariem sākas veiksmīgs un panākumiem bagāts laiks. Svarīgi pabeigt iepriekšējos lielos projektus – tagad tam ir piemērots brīdis. Labs laiks nopietniem pirkumiem un svarīgiem lēmumiem ģimenē. Viegli un vienkārši risināsies viss ar mājokļa labiekārtošanu saistītais.

Skorpions
Ambiciozu plānu un vēlmju, perspektīvu un plānu laiks. Tomēr – jo reālistiskāki tie būs, jo ātrāk un vienkāršāk būs sasniegt rezultātu. No visām iecerēm un piedāvājumiem izvēlies tos, kuru termiņš ir īsākais – tieši tos varēsi veiksmīgi īstenot jau tuvākajās dienās. Pavadi vairāk laika ar ģimeni un saviem mīļajiem!

Strēlnieks
Robeža, pāreja, pārmaiņas – tieši tā var raksturot tuvākās dienas Strēlniekam.
Viss, ko vēlējies mainīt, sākt, no kā atteikties – dari to jau tūlīt! Sāc jaunu dzīvi, laiks ir tam piemērots. Bet privātajā dzīvē gan vajadzīga stabilitāte, savstarpēja cieņa un uzmanība.

Mežāzis
Dari visu, kas nepieciešams un pēc iespējas ātrāk. Izveido darāmo darbu sarakstu, nosaki prioritātes. Un pacenties nenovirzīt uzmanību sīkumiem un problēmām, kas rodas pastāvīgi ikdienas dzīvē.
Velti laiku gados vecākiem radiniekiem – viņiem vajadzīga tava uzmanība, tev – viņu viedie padomi.

Ūdensvīrs
Viss, kam bija jānotiek, jau noticis. Ko nepaspēji – neķer vēju! Nav vērts just sarūgtinājumu par to, kas neizdevās vakar. Laiks domāt par to, kas būs rīt Atturies no spontāniem un nepārdomātiem lēmumiem. Privātajā dzīvē zināms pieklusums, paņem pauzi, tiec skaidrībā ar savām jūtām.

Zivis
Februāris Zivīm ir patīkamu romantisku tikšanos laiks, draudzīga atbalsta un karjeras izaugsmes periods. Viss risināsies pietiekami veiksmīgi, ja tu arī pats ieguldīsi krietnas pūles. Ļoti daudz kas atkarīgs personīgi no tevis – nelaid garām tev izdevīgu laiku.

Pievienot komentāru