Laužam mītus, kas piedēvēti katrai horoskopa zīmei!

Lauva

5

Mīts: Lauvas ir 100% iegremdējušās sevī un domā tikai par sevi. Daudzas Lauvas ir pārliecinātas, ka pasaule griežas tikai ap viņiem, narcisi. Visi cilvēki tikai apbrīno tos.

Patiesība: patiesībā, Lauvas nav pārliecināti par sevi, un apkārtējos cilvēkos meklē apbrīnu, lai palielinātu savu pašapziņu. Šis dzīvesveids ir ļoti nogurdinošs, bet viņiem nav ne jausmas, kā citādāk eksistēt, ja atmestu narcisa būtību.

Jaunava

6

Mīts: augstākā vērtība Jaunavām ir vientulība. Viss, par ko viņas sapņo- palikt vienatnē. Ballītes vai kāds cits pasākums, kur ir masa cilvēku- īsta spīdzināšana Jaunavām.

Patiesība: patiesībā, Jaunavas mīl cilvēkus. Viņiem vienkārši vajag vairāk laika, lai pierastu pie tiem un uzticētos no visas sirds. Bet, kad Jaunava atrod savu dvēseles radinieku, tad uzskata, ka tas ir uz visiem laikiem (protams, no Jaunavas puses).

Svari

7

Mīts: Daudzi uzskata, ka Svariem nevar uzticēties. It kā viņi melojot un pat nesarkstot. Pat audzinātākie Svari melo, paskaidrojot, ka tie ir labie meli.

Patiesība: Tiešām, Svariem ir nosliece nerunāt patiesību, bet izņēmuma gadījumos. Tie ir brīži, kad labāk ir samelot, nekā pateikt patiesību. Piemēram, sievai uz jautājumu, vai viņa nav palikusi resnāka, vīrietis- Svari nekad neteiks patiesību, ja viņa tiešām pieņēmusies svarā.

Skorpions

8

Mīts: Skorpioni visus ienīst. Viņi vienmēr cenšas turēties prom no cilvēkiem, tāpēc šķiet, ka viņi jūtas pārāki par citiem.

Patiesība: Skorpioni tiešām turas prom no nepazīstamiem cilvēkiem, bet cēlonis ir tīri personiski. Skorpions kā no uguns baidās no nodevības. Daudzi no viņiem ir piedzīvojuši vilšanos savā jaunībā, tāpēc pieaugušā vecumā cenšas pasargāt sevi no sāpēm. Pēc kāda laika viņi, protams, atmaigst un tuvojas cilvēkiem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru