Laužam mītus, kas piedēvēti katrai horoskopa zīmei!

Strēlnieks

9

Mīts: skatoties uz Strēlnieku, daudziem rodas iespaids, ka viņi ir gatavi ballēties 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā. Šķiet, it kā viņi nekad nogurst, un viņi vienmēr ir enerģijas un spēka pilni. Negatīvās emocijas- tas viņiem ir kaut kas svešs.

Patiesība: patiesībā, Strēlnieki prot prasmīgi slēpt savas jūtas. Pat ja tiem nav noskaņojums, neviens par to nezinās. Tas ir ļoti kaitīgi viņu emocionālajai veselībai. Reizēm ir lietderīgi izsviest negatīvo.

Mežāzis

10

Mīts: garlaicīgi biedri, kuri nezina, kā izklaidēties. Mežāžus reti aicina uz ballītēm, jo tie vai nu atsaka, vai tajā domā par kaut ko savu.

Patiesība: Mežāži dzīvo pēc principa “Lietām- laiks, bet jautrībai stunda”. Tas nav pārsteigums, ja Mežāzis atsakās jautriem priekšlikumiem. Varbūt šobrīd ir kāda svarīgāka lieta.

Ūdensvīrs

11

Mīts: Nespēj izjust dziļas jūtas un emocijas. Daudzi uzskata, ka Ūdensvīri ir virspusēji. Viņi nezina, kā līdzpārdzīvot un just līdzi.

Patiesība: patiesībā, Ūdensvīram rūp citu cilvēku problēmas. Dažreiz pat pārāk daudz. Ja viņš neizrāda emocijas, tas nenozīmē, ka viņš nevar just līdzi. Varbūt viņš domā, kā jums palīdzēt.

Zivis

12

Mīts: nav no šīs pasaules. Daži cilvēki domā, ka Zivis- sava veida citplanētieši. Viņas ir dīvainas, trakas, neparastas, neprātīgas…

Patiesība: Viņas nav trakas. Vienkārši Zivīm patīk lidināties mākoņos. Sapņi- sava veida patvērums, kur Zivis atslābinās un jūt mieru.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru