Sastāvdaļas
 3 kvadrātveida lavaša loksnes
 200 g cieta siera
 150 g mīksta kausēta siera
 4 vārītas olas
 130 g majonēzes
 200 g krabju nūjiņu
 Nedaudz diļļu
 2 daiviņas ķiploka
Pagatavošana
 1.Pirmo lavašu apziež ar ne pārāk biezu majonēzes kārtu. Krabju nūjiņas sagriež tievos salmiņos. Apsedz ar otru lavašu.
2. Kausētajam sieram pievieno caur presi izspiestu vai sarīvētu ķiploku. Rūpīgi izmaisa un ieziež ar šo masu otru lavaša loksni. Pārkaisa ar cieto sieru.
3. Pārsedz ar pēdējo, trešo loksni, ieziež ar majonēzi. Cieti vārītas olas sarīvē, zaļumus sakapā. Sajauc un liek uz majonēzes.
4. Satin stingru ruleti, aptin ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī uz 2 stundām.
5. Pirms pasniegšanas sagriež ruleti gabaliņos. Liek uz šķīvja, rotā ar zaļumiem.


