Ledus karalienes. Šajās horoskopa zīmēs dzimst cilvēki, kas neizrāda emocijas

Ilustrācija – Pixabay

Katrs cilvēks emocionāli pauž savas izjūtas, bet bieži vien atkarīgs no tā, kad viņš piedzimis, kāda ir viņa zodiaka zīme. Par to, kādas zīmes ir skopas emociju izpausmēs, lasi šajā rakstā.

Vērsis

Sāksim tieši ar Vēršiem, jo jūtu izpausme un simpātiju izpausmes viņiem ir svešas. Viņi ir pieraduši orientēties tikai uz loģiku. Spert pirmo soli uz attiecībām viņiem līdzinās spīdzināšanai. Vērši vispirms izvēlas novērošanas taktiku, lai redzētu, vai simpātijas varētu būt abpusējas.

Un, ja arī viņiem izdodas uzsākt attiecības, tad drīz vien Vērši paši tās var neapzināti sabojāt. No viņiem nav jāgaida harmonija un izpratne par attiecībām.

Šajā zīmē dzimušie ir ļoti noslēpumaini un nekad neparādīs patiesās jūtas un pārdzīvojumus citiem cilvēkiem. Viņi nezina, kā pareizi izpaust jūtas un radīt spēcīgas attiecības. Vērsim nav ne jausmas, ka mīlestība un romantika ir svarīgas dzīves sastāvdaļas, viņam tas bieži jāmācās “no nulles”.

Ja būs izvēle starp mīlas attiecībām un karjeras izaugsmi, šīs zīmes pārstāvji izvēlēsies karjeru. Tā kā Vērši ir ļoti strādīgi, viņi cītīgi strādās, bet mīlestība un romantika paliks otrajā plānā.

Dvīņi

Cilvēkus, kas dzimuši Dvīņu zīmē, nevar saukt par atbildīgiem. Mīlestība un romantiska attieksme viņiem nāk viegli, bet ne vienmēr – no sirds. Šīs zīmes pārstāvji viegli nodibina attiecības, bet tās turpina precīzi līdz brīdim, kad nepieciešams pieņemt svarīgu un atbildīgu lēmumu.

Dvīņi pastāvīgi meklē jaunu pieredzi un jūtas, viņi ir stingri pārliecināti, ka tie nāk tikai ar jaunu simpātiju objektu.

Dvīņi cenšas izvairīties no nopietnām situācijām un risinājumiem, tāpēc viņiem grūti veidot veselīgas attiecības. Protams, pēc laika viņi tomēr saprot, ka, nepieņemot atbildīgos lēmumus, nav iespējams radīt stipru ģimeni, bet šādas domas nāk līdz ar pieredzi un briedumu.

Mežāzis

Mežāzis izceļas ar piezemētām jūtām, jo ir Zemes zīme. Šī zodiaka zīme izceļas ar egoismu, viņu maz interesē citu jūtas.

Mežāža raksturs bieži ir smags. Viņi visbiežāk ir stūrgalvīgi un ļoti godkārīgi. Viņi interesējas par savu personību un to, kas viņus interesē.

Mežāzis var rīkoties nekorekti attiecībā pret savu partneri, iespējams, kritizēt un apspriest ar paziņām un radiniekiem ne tai labākajā gaismā. Bieži vien Mežāzis veido attiecības tikai tad, ja tās ir kaut kādā ziņā izdevīgas.

Tāpat arī Mežāži ir ļoti stūrgalvīgi. Tā ir galvenā problēma attiecībās ar viņiem, viņi nav pieraduši pie kompromisiem, bet patīk strīdēties un iet līdz galam.

Tikai apzinoties šo sajūtu, viņi ir spējīgi uz laimīgām attiecībām un laulībām. Ja tas nenotiek laikus, tad drīz vien būs sāpīga šķiršanās. Šī rakstura īpašība ļoti palīdz virzīties pa karjeras kāpnēm. Mežāži ir izcili vadītāji.

Avots: “Brainum”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Nepieejamas un neatkārtojamas. Šīs sievietes grūti iekarot, neiespējami aizmirst

Kas jāizdara līdz 2020. gada beigām? Astrologu ieteikumi katrai horoskopa zīmei

COMMENTS

Pievienot komentāru