Leģendārā krēma “Zvaigznīte” vēsture! Atklāj tās noslēpumu! FOTO

1

Ar šo leģendāro ziedi mēģināja ārstēt visu uz pasaules – no saaukstēšanās līdz reimatismam. Tas maksāja kapeikas un bija katrā mājas aptieciņā, tāpēc tas ir ļoti labi zināms un palicis daudzu atmiņā. Augu balzams “Golden Star” parādījās Padomju Savienības aptiekās tālajos septiņdesmitajos, un, pārsteidzoši, bet daudzos gadījumos tas tiešām palīdzēja.

Bija laiks, kad tas bija pilnīgi izzudis, bet nu tas atkal atgriezies aptieku plauktos. Tātad, kas šī brīnumainā ziede ir patiesībā, un vai ir jēga to lietot? Galu galā, ir tik daudz efektīvu un modernu zāļu! Šodien atklājam noslēpumus!

Mazliet vēstures: Sākotnējais ziedes nosaukums bija “Vjetnamas zveigzne” un ražoja to arī Vjetnamā. Padomju Savienības iedzīvotājiem viss bija saprotams jau no paša sākuma- “Zvaigznīti” piegādāja ar instrukciju krievu valodā. Pirmajā variantā tās sastāvā pat nebija eikalipta eļļas, bet ar to balzams veica reālus brīnumus.

2

Tas patiesi ir tautas līdzeklis, jo produkts satur tikai tās sastāvdaļas, ko vjetnamieši lietojuši vairākus simtus gadu. Tās sastāvdaļā nav ķīmijas, tikai ēteriskās ārstniecības augu eļļas: krustnagliņas, eikalipta un piparmētru un papildu citu zālīšu eļļas. Farmakoloģijas pasaulē atzīst šo ziedi par noderīgu, un, jāpatur prātā zinātnes attieksme pret tautas medicīnu!

3

Oriģināls iepakojuma dizains iederējās padomju paradigmā ar juveliera precizitāti. Tas nav mainīts arī mūsdienas, un “zvaigznīte” ir pamanāma jau pa gabalu. Tāpat kā “Coca-Cola”.

4

“Zelta zvaigznīte” tagad ir pieejama četrās versijās: inhalācijas zīmulis, ziede, gēls un krēms. Atšķirība ir tikai pielietojuma ērtumā, sastāvs ir visiem vienāds. Pie mums populārākais ir balzams mazajā metāla trauciņā. Vienkārši paņemiet mazliet balzama ar pirkstu un sasmērējiet, kur “kas sāp”.

5

Tradicionāli “Zvaigznīte” tiek izmantota aukstajā laikā, piemēram, sasmērējot degunu saaukstēšanās laikā. Balzams ir efektīvs pret moskītu kodumiem. Tas pamatīgi kairina ādu, liekot receptoriem reaģēt uz jaunām sajūtām.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru