Leģendārā krēma “Zvaigznīte” vēsture! Atklāj tās noslēpumu! FOTO

6

Ziedi var izmantot tikai ārīgi. Ja tā nokļūs uz gļotādas – piedzīvosiet nepatīkamas izjūtas. Toties sasmīdināsiet draugus, pavisam noteikti. Ja sāp galva- sasmērē deniņus, saaukstējies, sasmērē krūtis, muguras un vēderu.

7

Kā jūs jau zināt, tās sastāvs ietver lielu skaitu dažādu ārstniecības augu, tāpēc ziede var izraisīt alerģiju. Tāpat kā lielākā daļa medikamentu, “Zvaigznītei” ir kontrindikācijas: paaugstināta jutība pret sastāvdaļām, un brūces uz ādas. Uz tām labāk ziedi neuzklāt.

8

Paradokss ir tāds, ka mēs joprojām neesam spējuši izmantot pilnu šī spēcīgā tautas līdzekļa potenciālu. Un tas neskatoties uz to, ka tas ir bijis brīvi pieejams 50 gadus. Vjetnamiešu eksperti to izmantot, lai atbrīvotu pacientu no tādām nopietnām problēmām kā muskuļu un skeleta sistēmas traumas un sirds un asinsvadu sistēmas slimības.

Novēlam jums labu veselību un labu garastāvokli! Bet tomēr – ja Jums vēl nav iegādāta “Zvaigznīte”, mēs iesakām jums to darīt. Kas zina, varbūt tas jums atklās savu brīnumaino vjetnamiešu balzama noslēpumu.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru