Lielais horoskops 2019. gadam. Izturies pret dzīvi viegli, un tev veiksies!

Foto – Pixabay

2019. gadā vadības grožus pārņems zemes dzeltenā Cūka, kura noslēdz Austrumu kalendāra divpadsmit gadu ciklu, tas nozīmē, – tās uzdevums ir rezumēt, samierināt sastrīdējušos, gan cilvēkus, gan arī valstis, ieviest korekcijas sašķobījušās attiecībās, sakārtot kontaktus, tas nozīmē, – visu slikto reducēt līdz nullei.

Visticamāk, Cūkai tas viss izdosies, jo tā ir kontaktējoša, labsirdīga, godīga, atsaucīga un nebaidās no šķēršļiem savā ceļā, tāpēc 2019. gadā katrs pārtrauks sevi mocīt ar domām par nestabilu nākotni un sāks dzīvot brīnišķīgajā šodienā, novērtējot katru savas dzīves mirkli.

Gada saimniece pacentīsies labvēlīgi ietekmēt visas dzīves sfēras, – lietišķās, personiskās, finansu, veselības un citas. Tāpēc daudzi sevī izjutīs vēlmi virzīties uz priekšu, neskatoties ne uz kādiem šķēršļiem, bet tādiem cilvēkiem Cūka pacentīsies maksimāli palīdzēt, tomēr arī citus neaizmirsīs, – pamudinot uz darbībām arī izmisušos.

2019. gadā daži izlems kardināli mainīt darbu, varbūt pat uz citu pilsētu vai valsti, savukārt citi uzsāks sarunu ar priekšniecību par darba algas paaugstināšanu, tā noritēs viegli un rezultatīvi, iespējams arī ātra karjeras izaugsme.

Apņēmīgās Cūkas ietekmē cilvēki sāks atbrīvoties no nenoteiktības un baiļu izjūtas, kas pozitīvi atsauksies uz attiecībām ar pretējo dzimumu: pat biklie atradīs savu otru pusīti. Tomēr nav teikts, ka iemīlējies pāris saglabās romantiku uz ilgu laiku.

Lieta tāda, ka 2019. gada simbols pret jūtām attiecas pavirši. Bet nevajag uztraukties – cilvēki viegli iepazīsies un tikpat viegli izšķirsies, turklāt paliekot labi draugi. Savukārt tie, kuri ir laulībā, nepieļaus smagas situācijas un krāpšanu. Drīzāk, – otrādi, viņi visiem spēkiem centīsies stiprināt savu savienību.

Vieglums būs saskatāms ne tikai attiecībās, bet arī viedokļos par naudu, – to nebūs grūti nopelnīt, bet iekrāt neizdosies, – ātri iztērēsies. Tāpēc aizdot lielas summas var bez bailēm, bet ņemt lielus aizdevumus vai kredītus nav ieteicams – tos būs sarežģīti atdot.

Vienīgā dzīves joma, kurai ir jāpievērš sava uzmanība, – tā ir veselība. Cūka pietiekami bezrūpīgi attiecas pret slimības simptomiem, kā dēļ ir risks 2019. gadā iedzīvoties hroniskā kaitē vai pat traumēties.

Kopumā 2019. gadu var nosaukt par vieglu un bezproblēmu gadu – viss iecerētais notiks bez lielas piepūles!

Šķir nākamās lapas un uzzini, ko astrologi prognozē katrai horoskopa zīmei!

Pievienot komentāru