Lielais horoskops 2019. gadam. Izturies pret dzīvi viegli, un tev veiksies!

Foto – Pixabay

Horoskops 2019. gadam – Auns

Auniem Cūkas gads sola milzumdaudz patīkamu pārsteigumu. Visticamāk, viņi saņems paaugstinājumu darbā un attiecīgi, – pieaugs darba alga – radīsies iespēja atlikt naudu dārgam pirkumam un savai sapņu atpūtai.

Jau gada pirmajā pusē šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nolems doties ceļojumā. Ir liela iespējamība, ka šajā laikā viņi satiks savu mīlestību, turklāt, – tas notiks visai negaidītos apstākļos.

Uzliesmojušās jūtas pāraugs nopietnā romānā, kurš var beigties pietiekami ātri, ja Auni neatbrīvosies no sava galvenā trūkuma – neuzticēšanās citiem. Greizsirdības scēnas, sarīkotas tukšā vietā, un pastāvīgā neapmierinātība ar visu un visiem ne pie kā laba nenovedīs.

Iestājoties aukstumam, Auniem ir jācenšas rūpēties par savu veselību – saaukstēšanās var pāraugt hroniskā saslimšanā, bet pārēšanās – problēmās kuņģa un zarnu trakta darbā. Ir jāatsakās arī no traumatiskiem sporta veidiem, – ir risks gūt nopietnu lūzumu. Labāk nodarboties ar jogu vai peldēšanu, kuru laikā gan ķermenis atslābināsies, gan norims mūžīgi bangojošās emocijas.

Pievienot komentāru