Lielākā pasažieru lidmašīna stundām ilgi lidinās virs Eiropas. Iemesls aizkustina! FOTO

Daudzi ir ļoti skeptiski pret Ziemassvētku brīnumiem, neticot to esamībai. Bet to, ka svētkos nenotiek dažādas dīvainas lietas, gandrīz neviens nevar apgalvot.

13. decembrī viena no Airbus rūpnīcām veica pārbaudes, kas notiek vienmēr pēc galīgās montāžas. Tiklīdz lidmašīna tās iziet, tā uzreiz dodas pie klienta.

Bet šoreiz uzņēmuma speciālisti nolēma pārsteigt visus lidojumu trajektoriju novērošanas fanus specializētajās vietnēs.

Lielākā pasažieru lidmašīna Airbus A380 sāka lidot nesaprotamos zigzagos pār Vāciju, bet vietnē pat nebija uzrādīta galīgā nolaišanās vieta.

Lietotāji cēla trauksmi, jo lidojuma trajektorija bija tik biedējoša, ka likās, ka notiks katastrofa. Papildus tam, gaisa kuģa fizelāžu nerotāja neviena uzlīme, bet tikai krāsainā aste norādīja, ka lainera īpašnieks ir aviosabiedrība Emirates.

Zvans uz uzņēmuma biroju kliedēja visus pieņēmumus. Ražotājs vēlējās tikai izmēģināt jauno laineri, bet trajektorija bija izvēlēta Ziemassvētku eglītes formā ar rotājumiem.

Lidmašīna izlidoja no Hamburgas, kur atrodas viena no lidmašīnu rūpnīcām, un atgriezās atpakaļ, ceļā izveidojot svinīgu siluetu. Tādējādi uzņēmums atkārtoti atgādināja, ka ļoti drīz gaidāmas Ziemassvētku un Jaungada brīvdienas.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos bildes!

Pievienot komentāru