Dienas horoskops 20.12.2017.

Auns

Jums būs atkārtoti jāizvērtē attieksme pret savu biznesa partnerību. Tev šķitīs, ka tajā ir kaut kas netīrs, un jums būs pilnīga taisnība. Persona, kas apsolīja palīdzēt jūsu projektu izstrādē, kļūs par tādu, kas nespēs pildīt savus solījumus un kuri mēdz parādīt kādu negodīgu rīcību. Pirms pārtraucat visus ar viņu iepriekš parakstītos līgumus, konsultējieties ar advokātu, lai noskaidrotu, vai tas var tev kaut kā kaitēt.

Vērsis

Tev šī diena šķitīs pārlieku gara. Jūs apgūsiet novatorisku ierīci, turklāt apmācību sniegs kāds ārkārtīgi netalantīgs skolotājs. Viņš jūs pastāvīgi steidzinās, un tāpēc mācību process nebūs tik produktīvs. Rezultātā jūs vai nu tiksiet galā ar sarežģīto tehnoloģiju pats vai lūgsiet palīdzību kādam viņa talantīgākam kolēģiem.

Dvīņi

Šodienu pavadīsiet romantiskā atmosfērā. Tūlīt pēc darba jūs dosieties uz randiņu, kuru sarīkojis tavs partneris (vai persona, kas sapņo par tādu kļūt). Sarunās ar viņu jūs pilnībā izbaudīsiet sevi un jūs nolemsiet, ka nav pamata atlikt romantisku attiecību sākumu. Tas būs ļoti labs solis, un jūs atradīsiet sev uzticamu partneri.

Vēzis

Šodien radīsies daudz prieka un daudz uztraukuma. Jūs mazliet uztrauksieties par nelielu negadījumu, kas galu galā sabojās jūsu attiecības ar kolēģiem. Tomēr, tiklīdz jūs atgriezīsieties mājās, visas nepatīkamās izjūtas pazudīs no jūsu prāta, neatstājot pat mājienu. Jūsu partneris pasniegs jums greznu dāvanu. Jūs augsti novērtēsiet šo žestu un laimīgs smaids paliks jūsu sejā līdz vēlam vakaram.

Lauva 

Šodien piedzīvosiet neaizmirstamu iedvesmas vilni. Ja nesen esat sācis veidot savu personīgo šedevru, kas saistīts ar mūziku, glezniecību vai citu mākslu, tad šodien jūs beidzot to pabeigsiet. Ja radoša iedvesma apmeklē jūs pirmo reizi, mēģiniet to izmantot vislabākajā iespējamajā veidā. Piemēram, izrotājiet savu māju, izrotājiet Ziemassvētku eglīti vai radiet dāvanas mīļajiem pats savām rokām.

Jaunava 

Varēsiet nedaudz palielināt savu ierasto ienākumu līmeni. Ja nesen esat sācis uzņēmējdarbības projektu, tas sāks dot nelielu peļņu. Jūs sapratīsiet, cik mazs ir šis apjoms, un nolemsiet, ka jūsu idejai vajadzīgi papildu ieguldījumi. Jūs ieguldīsiet tādu pašu summu, kādu esat nopelnījis ar šo projektu (tādējādi jūsu nauda nonāks apburtā lokā, lai gan jūs tā nedomājat).

Svari

Šodien nevajadzētu pievērst uzmanību kritikai, ko dzirdat no svešiem cilvēkiem. Cilvēki, kas nav pazīstami ar jums, nevar objektīvi novērtēt jūsu uzvedības priekšrocības un trūkumus. Ņemiet to vērā un nemēģiniet viņiem pierādīt, ka jūs esat daudz labāks nekā viņi domā. Vislabākais ir ignorēt šos cilvēkus, pārtraukt saziņu ar viņiem un veikt citas patīkamākas lietas (piemēram, sazināties ar kādu, kas patiešām jūs novērtē).

Skorpions

Šodien nav ieteicams uzticēties jūsu intuīcijai. Tā novedīs tevi strupceļā, ja mēģināsiet atrisināt ļoti sarežģītu jautājumu, kas saistīts ar finanšu jomu, paļaujoties tikai uz jūsu intuīciju. Intuīcija arī nelīdzēs jūsu privātajā dzīvē. Ja esat noraizējies par kaut ko tādu, kas saistīts ar jūsu mīļotā uzvedību, neizvirziet pieņēmumus, kas balstās uz jūsu intuīciju, bet gan tieši uzdodiet jautājumu savam partnerim.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru