Dienas horoskops 20.12.2017.

Strēlnieks 

Šodien vajadzētu izvairīties no nevajadzīgiem pirkumiem. Viss, kas nav iekļauts tavā “nopirkt” sarakstā, kļūs par nepanesamu slogu ģimenes budžetam. Turklāt jūsu pastāvīgais partneris patiešām būs dusmīgs, atklājot visus impulsīvos pirkumus. Nav labi dusmoties tik īsu brīdi pirms svētkiem, tāpēc mēģiniet turēt sevi un savu partneri prom no konfliktiem. Mēģiniet koncentrēties uz dažiem nemateriāliem priekiem, lai izklaidētos.

Mežāzis

Šodien iemācīsies atrast pareizo pieeju pat vissarežģītākajam personības īpašniekam. Psiholoģisks raksts, kas atrodams internetā, palīdzēs jums tajā. Nav izslēgts, ka praktiskās psiholoģijas ieviešana jūs ļoti priecēs, un jūs nolemsiet piedalīties attiecīgajās mācībās un semināros. Ja jūs šobrīd apmeklējat kādu no tiem, pastāv iespēja, ka jūs ne tikai iegūsiet jaunas zināšanas, bet arī iepazīsieties ar savu nākamo partneri.

Ūdensvīrs

Būsi filozofisks par visām lietām, kas notiek. Tas jums palīdzēs nezaudēt emocionālo līdzsvaru pret lielām iekšējām problēmām. Jūs varēsiet pārvarēt šīs grūtības, izmantojot attiecīgo speciālistu pakalpojumus. Miers neatstās tevi pat tad, kad speciālisti paziņos summu, kas jums jāmaksā par viņu profesionālajiem pakalpojumiem (un šī summa nebūs nemaz tik maza).

Zivis

Zivis šo dienu pavadīs ļoti pievilcīga cilvēka kompānijā. Ja jums jau ir pastāvīgs partneris, mēģiniet nomākt savas jūtas pret šo personu (viņš nedos jums neko labu). Ja esat brīvs un esat gatavs iegremdēties jaunās attiecībās, izmantojiet savas iespējas! Kamēr jūs strādājat aci pret aci ar šo burvīgo cilvēku, dariet visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka viņš tevi patiešām interesē.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru