LŪDZU MAX Share: Sievietei pirms 17 gadiem pazudusi māsa un ir atklājusies informācija, kas MAINA VISU!

Portālā facebook ievietots lūgums pēc palīdzības. Sieviete vārdā Baiba meklē pirms 17 gadiem pazudušo māsu un uzgājusi informāciju, ka 2005 gadā pazudusī māsa esot izņēmusi pasi Latvijas vēstniecībā, Itālijā. Pats dīvainākais esot tas, ka pases bildē esošā persona nav sievietes māsa un aizdomas esot par nelikumīgām darbībām. Baiba lūdz palīdzību attēlā redzamās personas noskaidrošanai.

Baiba raksta:

Sveiki visiem! Meklējot savu pirms 17 gadiem atpakal pazudušo māsu, saskāros ar diezgan interesantu lietu- mana māsa ir iznemusi pasi Rīgas 9. Daļā 2005. Gada 27.aprili.( cik uzzinaju Rigas 9. Pasu daļa taisa pases vēstniecībām), tātad sliecos domāt, ka pasi viņa ir iznemusi Itālijā (tā arī viņa 2000. Gadā teica mammai, ka brauc uz Itāliju). Liels bij mans izbrīns kad ieraudzīju 2005. Gadā izņemtās pases bildi. Persona bildē – NAV MANA MĀSA. Respektīvi sanāk, ka kāda cita persona ir iznemusi pasi uz manas pazudušās māsas vārda iespējams iemainot pret viņas iepriekšējo pasi. Un sliecos domāt, ka persona attēlā ir latviete vai krieviete. Jo diez vai kāds albānis ieejot vēstniecībā ne burta latviski nezinot varētu uzdoties par Latvijas pilsoni ar latviešu vārdu un uzvārdu. Lūdzu palīdziet atrast personu kas uzdevusies par manu māsu. LŪDZU MAX Share. Kā rīkoties tālāk? Kur skatās atbildīgās personas?!? Ja svešs cilveks ar svešu pasi, var uztaisit sev pasi un izlikoties par citu cilveku dzivot talak?!?? KĀ TAS IR IESPEJAMS????

Lūdzam dalīties ar rakstu un ja jūsu rīcībā ir informācija par Baibas māsas atrašanās vietu vai attēlā redzamās sievietes atrašanās vietu, tad sazinieties ar Baibu.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu Baibas ierakstu!

Pievienot komentāru