Dienas horoskops 30.08.2017.

Auns

Šodien jums, iespējams, vajadzēs izvirzīt savas vajadzības citu priekšā, kā arī paņemt tik ļoti vajadzīgo dienu “SEV”. Iemesls ir balstīts uz Merkūra stāvokli. Jāatrod risinājums, kas atbilst jūsu prātam un sirdij.

Vērsis

Jūs varat sajust saikni ar kādu. Noskati mērķi un šauj bultu. Šobrīd tev var būt daudz jāpraktizējas, kad runa ir par to, bet jūs nekad neesat baidījies no izaicinājuma!

Dvīņi

Ja nu? Nav būtisks jautājums. Izmēģiniet tagad. Jums ir lieliska piezemētības enerģija, kas ļaus izprast notiekošās lietas. Var šķist, ka pasaule gāžas jums virsū, bet tas tikai palīdzēs jums spert nākošos soļus!

Vēzis

Tev ir lieliskas spējas izdzīvot jebkurā situācijā. Ziniet, ka esat savienots ar dievišķu avotu, kas pārveido jūs kā okeānu. Jūs esat kā klints, kas tiek skalota un skalota, līdz iegūst skaistu formu!

Lauva

Tu reizēm spēj izdarīt tik daudz. Veltiet šo dienu, lai jūs varētu pārkoncentrēt savu uzmanību. Jā, Universa enerģija ir jūsu pusē, jums tikai ir nepieciešams reorganizēt un nedaudz mainīt prioritātes! Turpmāk ap tevi būs tik daudz enerģijas. Saglabājiet to rītdienai!

Jaunava

Jūs sasniedzat augstāko galamērķi. Jūs, protams, vienmēr palīdzat citiem, un Merkūrs atlīdzina tieši tagad, lai jūs atkal varētu virzīties uz priekšu. Šajā laikā ir svarīgi transportlīdzekļi un transpirācija.

Svari

Jūs varat izjust grūdienu vai kustību pretī lielākai realitātei. Jūs pat šodien varētu iesaistīties filozofiskā lekcijā. Jebkas, kas liek jūsu smadzenēm darboties! Jūs varat iemīlēt jaunas zināšanas!

Skorpions

Šī jums ir pārdomu diena. Centieties nenošķirties no citiem cilvēkiem, bet darīt to, kas jums jādara. Šajā laikā uzmanību pievērsiet savai veselībai. Ievērojiet savu nepieciešamību kārtību! Nekādas šmaukšanās!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru