Lūk, kāds ir dažādu horoskopa zīmju šķiršanās iemesls numur viens!

Svari

Svariem viss ir vienkārši un prozaiski. Pie šķiršanās bieži noved šīs zodiaka zīmes emocionālais stāvoklis, īpaši viņa histērijas, skandāli, strīdi un neiecietība. Kas ir pārsteidzoši, pasi Svari gaida no partnera spēju rast kompromisu un atrisināt problēmas bez vētrainām scēnām.

Skorpions

Pie nesaskaņām ģimenes dzīvē Skorpionus noved viņu nodevība. Nav svarīgi, cik uzticīgi attiecību sākumā tie bijuši, ģimenes dzīve viņiem ir garlaicīga un viņi vēlas to mainīt. Pārsteidzoši, ka Skorpioni paši no pirmajām laulības dienām kļūst aizdomīgi par laulātā lojalitāti. Paradokss!

Strēlnieks

Strēlnieks novērtē brīvību. Pirmajos laulības gados šķiet, ka Strēlnieks ir izskraidījies un nu ir pie vietas, bet bieži vien tas tā nav. Laika gaitā viņš noteikti sāk meklēt emocijas no malas, un tas bieži vien noved pie krāpšanas. Nesaskaņas ģimenē var izraisīt arī viedokļu atšķirības ģimenē. Strēlniekam ir grūti ieverot sava partnera vēlmes.

Mežāzis

Karjera- klupšanas akmens Mežāža dzīvē. Viņš darbā pavada dienu un nakti, kas negatīvi ietekmē attiecības ar partneri. Faktiski, Mežāža ģimenes dzīvē viss ir atkarīgs no tā, kā viņa laulātais tiks galā ar viņa karjeru. Ja būs atbalsts, tādā savienībā ir visas iespējas saglabāt laulību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs- viena no tām retajām zīmēm, kas negribīgi stājas laulībā. Ja viņš tomēr nobriedis ģimenes dzīvei, sadzīve- tas ir pirmais, kas var novest pie šķiršanās. Ūdensvīram nav viegli atteikties no bezrūpīgas un brīvas dzīves. Lai saglabātu savu laulību, Ūdensvīram ir nepieciešams, pirmkārt, aizstāt “es” uz “mēs”.

Zivis

Zivju problēma- to klusēšana. Viņas sākumā visu “norij” un pacieš. Kad tas vairs nav izturams, viņas izgāž uz partneri visu savu neapmierinātību. Vairākas šādas scēnas un laulātais iesniedz laulības šķiršanu. Zivīm ir jāiemācās izteikt savas problēmas.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru