8. Lai siers ilgāk paliku svaigs, tin iekšā to nevis pārtikas plēvē, bet gan papīrā.
9. Vēl viens noderīgs padoms siera uzglabāšanā. Šīm produktam piemīt īpašība kļūt sausam. To novērst var, sasmērējot sieru ar sviestu vai margarīnu. Šī metode der sieriem ar cieto virsējo kārtu.
10. Lūk kā ar parasta salmiņa palīdzību var likvidēt no zemenēm astītes.
11. Saldo konditorejas izstrādājumu cepšanā olu var aizvietot ar pusīti banāna.
12. Arī pārsālīto boršču var izglābt! Pamēģini pievienot zupai svaigo kartupeļu gabaliņus, izvāri tos 10 minūtes, tad izvelc ārā no katla. Ja zupa joprojām ir par sāļu, pievieno tai tējkaroti cukura.
Ja tu tikai sāc iepazīt pavārmākslu, tad tev būs interesanti uzzināt, kā pareizi uzglabāt pārtiku. Pastāsti savus noslēpumus komentāros, un dalies šai rakstā ar draudzenēm!
©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc