Mēness dilst. Vienkārši rituāli pret naudas trūkumu un neveiksmēm


Dilstoša mēness fāze ir lielisks laiks, lai mainītu dzīvi uz labo pusi un atstātu aiz muguras vilšanos, neveiksmes un problēmas. Pateicoties efektīviem rituāliem, būs iespējams uzlādēties uz visu rudens periodu un piesaistīt veiksmi savā dzīvē.

Pāreja no vasaras līdz rudenim var nomākt un radīt ilgas pēc aizvadītajām siltajām dienām. Lai nepakļautos rudens nomāktībai un pavadītu visu rudeni labā noskaņojumā, eksperti iesaka nenolaist rokas un atrast sev jaunas nodarbības, kas novērsīs un kļūs par soli jaunajā laimīgajā dzīvē.

Arī septembrī ikviens varēs veikt rituālus, kas palīdzēs piesaistīt dzīvē veiksmi un sakārtot materiālo stāvokli.

Dilstošā mēness fāzes pamatietekme ir atbrīvošana, tāpēc rudens pirmajā mēnesī būs vieglāk tikt galā ar nepatikšanām un gūt pārliecību par rītdienu.

Pēc tam, kad dilstošais mēness parādās debesīs, tam parāda tukšu maku un saka šādus vārdus: “Nabadzība makā apmetusies, ar manu naudu rīkojusies. Kā mēness pazūd, tā pazūd trūkums, pagātnē aiziet, neatgriežas. Uz mēnesi es paļaujos par savu bagātību. ”

Naktī uz palodzes noliek maciņu ar vienu monētu tajā. No rīta monētiņu izmet vientulīgā vietā ar vārdiem: “No nabadzības es atpērkos, man naudas vairs netrūks nekam un nekad.”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Tavs talismans pēc dzimšanas datuma. Kas tev nesīs laimi un labklājību?

Ezoteriskās spējas pēc dzimšanas datuma. Uzzini, kādi mistiski talanti piemīt tev!

Divām horoskopa zīmēm SEPTEMBRĪ ļoti jāuzmanās no krāpniekiem

COMMENTS

Pievienot komentāru