Miljonus vērts smaids: 7 slavenības ar visdārgākajiem zobiem. FOTO

Publiskais dzīvesveids liek pasaules zvaigznēm uzmanīgi sekot līdzi savam izskatam, lai viņi nekļūtu par kritikas un izsmiekla objektiem. Tomēr, ja slaidu figūru var sasniegt ar regulārām fiziskajām aktivitātēm un sabalansētu uzturu, tad, lai iegūtu ideālo smaidu, slavenības meklē zobārstu pakalpojumus. Ne visas slavenības ir apdāvinātas ar vienādiem un baltiem zobiem, bet, ja esat labi nodrošināts, šī problēma ir ļoti viegli atrisināma.

Tātad, mēs piedāvājam jūsu uzmanībai 7 pasaules zvaigznes ar visdārgākajiem smaidiem.

1. Bens Afleks

Šodien Betmena lomas atveidotājs var lepoties ar īstu “Holivudas smaidu”, bet tas ne vienmēr tā bijis. Reiz Afleka zobi bija šķībi un ar lielām šķirbām. Lai novērstu šo trūkumu, kas traucēja viņa aktiera karjerai, Bens iztērēja $ 20,000 balināšanai un kronīšiem.

2. Džūlija Robertsa

“Skaistulītes” smaids padarījis trakus daudzus vīriešus, taču daudzi nojauš, ka pie tā piestrādājuši talantīgi zobārsti. Daudzu prestižu balvu īpašniece un viena no visvairāk apmaksātajām aktrisēm Džūlija Robertsa iztērējusi kaudzi naudas par porcelāna kronīšiem.

3. Toms Krūzs

Aktiera karjeru Krūzsa uzsāka 80. gados, bet pasaules slavu un skatītāju mīlestību viņam atnesa aģenta Ītana Hanta  loma filmā “Neiespējamā misija”. Jaunībā Toms bija sabojājis zobus, taču šodien 55 gadus vecais aktieris var lepoties ar smaidu par 30 000 ASV dolāriem.

4.Hilarija Dafa

Seriāla “Līza Makgvaira” zvaigzne 2005. gadā iegādājās porcelāna kronīšus, bet to izmērs bija izvēlēts nepareizi, un to pamanīja visu redzošie kritiķi. Pēc 3 gadiem Hilarija nomainīja kronīšus, iegūstot dabiskāku sniegbalto smaidu.

5. Džordžs Klūnijs

Skaistulis Klūnijs ir iekarojis daudzu sieviešu sirdis sava iespaidīgā izskata dēļ, taču viņa ideālo smaidu izveidojuši talantīgi zobārsti. Aktierim tika uzstādīti porcelāna kronīši, no kuriem katrs izmaksāja viņam 1000 dolāru, kā arī tika veikta smaganu lāzera korekcija.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru