10 lietas, kuru dēļ nav vērts kompleksot

Cik daudzas problēmas rada cilvēkiem kompleksus! Daudzi no tiem izveidojušies bērnībā, taču vēl biežāk rodas ne no kā vai kāda indivīda skatījuma dēļ! Tie ir sīkumi, bet no tiem ir grūti atbrīvoties, un process var būt ilgstošs. Bet mums ir ar kaut ko jāsāk, un jo ātrāk, jo labāk, lai vēlāk varētu dzīvot brīvāk, nevis koncentrēties uz visām mazajām lietām, piemēram: “Ak, es jau nopirku 38. izmēra kurpes, bet pirms gada bija 37,5!”. Pirmie soļi pārmaiņām ir kompleksu apzināšanās un izvērtēšana, kā tie izpaužas ikdienas dzīvē. To var izdarīt bez psihologa palīdzības, bet tikai nedaudz uzmanīgāk vērojot sevi. Ja jūs pastāvīgi koncentrējaties uz šīm lietām, jūs varat ļoti efektīvi ar tām strādāt. Lūk, daži izplatītākie kompleksu iemesli!

1. Apģērba izmērs

Tie ir tikai skaitļi, kas uzrakstīti uz etiķetes, tāpēc pēc apģērba iegādes to vienkārši noņem nost. To, kādi skaitļi bija tur uzrakstīti, zina tikai lietas īpašnieks, un viņas uzdevums ir ar paceltu galvu, taisniem pleciem un labā garastāvoklī padarīt pasauli laimīgu. Un, protams, neciest no tā, ka iepriekšējā kleita no cita ražotāja bija mazāka izmēra. Mēs visi esam dažādi!

2. Krūštura izmērs

Šī ir vēl viena intīma lieta, par kuru citiem nav jāzina. Ir jāizvēlas, koncentrējoties tikai uz savu labsajūtu un veselību, lai pilnīgi atbalstītu krūtis. Tad augums iztaisnojas, un zods ir paralēli grīdai, nevis iegrimis grīdā. Un ļaujiet citiem apbrīnot skaistas krūtis zem skaistas kleitas.

3. Apavu izmēra

Viegla gaita ir iespējama, kad zemi zem kājām jūt ar pilnu kāju, nevis uz pirkstgaliem, balansējot ik uz soļa. Jā, zābaki var būt pus izmēru lielāki, ja jūs plānojat uzvilkt lieku pāri zeķu aukstā laikā. Bet mazāka izmēra apavi nedrīkst būt! Un pat ne par pusi no izmēra. Jūs nožēlosiet šādu soli, kad vakarā mocīsieties ar sāpošām, noberztām kājām.

4. Ja foto neatbilst cerībām

Šādos brīžos šķiet, ka visa pasaule sabrūk. Pateicoties palielinājuma iespējam, var apskatīt katru krunciņu, katru defektiņu. Mēģiniet atcerēties visus lietas apstākļus: kādā dienas laikā tika uzņemts foto, kā krita gaisma, kur bija fotogrāfs vai kā turējāt “pašiņu” kātu. Tā vietā, lai satrauktos, ieskatieties spogulī un redziet smaidīgu, laimīgu seju, kas vienkārši iet pie cilvēkiem, nevis publicē mākslīgas bildes Facebook.

5. Slēpt figūru zem drēbēm

Šādi rīkojas, cerot, ka neviens neko neredzēs- ne skaistas rokas, ne gulbja kaklu. Skapis tiek pastāvīgi atjaunināts ar blūzēm un kleitām ar augstajām apkaklēm, un nekā caurspīdīga vai mežģīnes. Lai gan veikalā var droši pasniegties pēc blūzītes ar pogām, džempera ar izgriezumiem, vienkārši paņemt un pielaikot. Un nofotografējiet. Un tā arī pati sev iepatiksies!

6. Bezformīgas drēbes

Jā, tās var paslēpt dažus defektus, bet var arī tos uzsvērt. Bet dotumi tiek paslēpti zem auduma krokām, bet izcelt tos nebūs viegli. Taču tajā pašā laikā gaumīgas un pareizā izmēra drēbes var radīt brīnumus. Taču, pirmām kārtām, uzlabot garastāvokli un likt jūsu acīm mirdzēt!

7. Sejas ģeometrija un ķermeņa botānika

Nav vērts pārveidot savu kvadrātveida seju vai bumbierveida ķermeni tikai tāpēc, ka matemātika nebija tavs mīļākais priekšmets un bioloģijas skolotāja ielika sliktu atzīmi kontroldarbā. Visus stūrus var izlīdzināt, visi augļi un dārzeņi kļūst krāšņāki, ja jūs patīkat pati sev un izvēlaties pareizo frizūru, drēbes, kurpes.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru