5 trilleri, kas neļaus atslābt līdz pēdējai minūtei

Filmas ir interesanti ir skatīties, ja tās spēj saglabāt intrigu visu laiku. Ir grūti nosaukt par kvalitatīvu filmu, kas kļūst prognozējama gandrīz no pirmās minūtes. Trilleris ir žanrs, kas spēj noturēt spriedzi līdz galam, jo ​​tieši šis stāvoklis, kā arī emocijas un satraukums, ir šo filmu galvenās iezīmes.

Pēc trilleru noskatīšanās bieži vien paliek skumja sajūta, kas vienlaicīgi ir laba pēcgarša. Tas liecina, ka filmai izdevies aizķert. Laiks nav pavadīts velti. Mēs piedāvājam 5 trillerus, kurus droši var saukt par kvalitatīviem.

“Gūsteknes”, 2013.gads

Režisors: Deniss Villenevs. Jau aktieru izvēle saka, ka filma nevar būt slikta, jo tajā vienlaikus filmējušās divas slavenības – Hjū Džekmens un Džeiks Gilenhāls. Filmas sižets balstās uz divu meiteņu nolaupīšanu. Vienas no viņām tēvs nolemj taisnīgumu ņemt savās rokās un nolaupīt galveno aizdomās turēto, lai ar spīdzināšanu panāktu atzīšanos. Paralēli norisinās arī tikpat šausminoša oficiālā izmeklēšana. Viss ir sapiņķēts tik intriģējošā un saspringtā mezglā, ka pēc filmas ir grūti atlaist šo stāstu un pāriet uz kaut ko citu.

“Neatrodamā”, 2014.gads

Režisors – Deivids Finčers. Galvenajā lomā – Bens Afleks. Viņa varonis atgriežas mājās un atklāj, ka viņa sieva ir noslēpumaini pazudusi. Apstākļi ir līdzīgi nolaupīšanai, un galvenais aizdomās turētais ir vīrs. Skatīšanās laikā ir interesanti izpētīt pārējo attiecību vēsturi un līdz galam paliek nezināšana, vai laulātais ir vainīgs viņa sievas pazušanā.

“Asiņainais darbs”, 2002.gads

Režisors – Klints Īstvuds. Bijušais FBI aģents aizgājis pensijā pēc tam, kad viņš izmeklējis sērijveida slepkavas gadījumu, bet pēc sirdslēkmes viņš to varēja tikai ievainot, bet neatklāja lietu. Aģents tika pakļauts sirds transplantācijas operācijai, un izrādījās, ka tā piederējusi vienam no slepkavības upuriem. Tas viss noved pie tās pašas izmeklēšanas turpināšanas, kam paredzēts pārtraukties neparedzamā veidā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru