5 trilleri, kas neļaus atslābt līdz pēdējai minūtei

“Samainītais”, 2008.gads

Režisors- Klints Īstvuds. Stāsts balstās uz reāliem notikumiem. Māte pārnāk no darba un saprot, ka viņas dēls ir pazudis. Viņa vēršas pie policijas, un lieta tiek publiskota presē. Vēlāk viņai tiek atgriezts bērns, bet sieviete saprot, ka tas nav viņas dēls. Acīmredzamas ārējās pazīmes liek viņai ticēt sazvērestībai, kas rūpīgi slēpj no viņas patiesību. Policija strādā pie apspiešanas, mēģinot likt mātei noticēt savam neprātam. Pēc stāsta fināla ir grūti palikt vienaldzīgam.

“Hierro”, 2009.gads

Režisors – Gabe Ibanjezs. Marija atstāj ar savu 5 gadus veco dēlu Diego uz Hierro salas, bet zēns noslēpumaini pazūd. Māte dara visu, lai viņu atrastu, bet bez panākumiem. Pēc sešiem mēnešiem sieviete atgriežas salā, lai identificētu atrasta zēna ķermeni, bet tas nav viņas dēls. Marija sāk saprast, ka policija ir viltīga un kropļo informāciju, jo pirms pus gada pazudis vēl viens bērns. Viss ir savīts, lai būtu vēlme stāstu skatīties līdz galam un izmisīgi ticētu labam iznākumam.

Psiholoģiskie un detektīvie trilleri ir intriģējoši un aizraujoši. Relaksējošā kino ne vienmēr ir jēga, daudz interesantāk ir uzzināt jaunus stāstus, kas var būt pārsteidzoši un iespaidīgi.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru