Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Foto – Pixabay

Svari

Pozitīva domāšana palīdzēs mainīt finansiālo dzīvi uz labāku. Nav jāslīkst šaubās tikai tāpēc, ka dzirdēji kaut ko televīzijā vai internetā. Jāvirzās uz savu personiskās pieredzes analīzi. Tikai tā var palikt uz viļņa.

Liela veiksme gaida Svarus, kuri vēlas mainīt kustības virzienu. Pastāvīgie eksperimenti un sevis meklēšana palīdzēs šiem cilvēkiem izvairīties no bīstamas stagnācijas un nomāktības.

Skorpions

Skorpioniem ir vajadzīga drosme. Tāpat noderēs lūgums pēc radinieku palīdzības.

Visbīstamākais laiks Skorpioniem būs pavasara beigas un vasaras sākums. Līdz jūnija beigām labāk neveikt dārgus pirkumus: tas var novest pie līdzekļu zaudēšanas un vilšanās.

Gada otrā puse ir ideāli piemērota biznesa braucieniem, apstākļu maiņai. Gada sākumā astrologi iesaka nejaukt mīlestību un darbu – dienesta romāni sagraus panākumus.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Tuvojas pilns Saules aptumsums – beidzamais šogad. Kas jāzina?

Lielais horoskops DECEMBRIM visām zodiaka zīmēm. Ko sola gada pēdējais mēnesis?

Strēlnieks

Janvārī, jūlijā un decembrī var pietrūkt enerģijas, lai visu panāktu un paspētu. Tāpēc svarīga loma ir savlaicīgai atpūtai.

Astrologi iesaka doties tālos braucienos, mainīt vidi, domāt par savu tēlu. Jārūpējas par veselību, lai nezaudētu laiku cīņai ar kaitēm. 2021. gadā Strēlnieks var nopietni palielināt savu iespēju nopelnīt.

Mežāzis

Īpaša uzmanība jāpievērš gada beigām – novembra un decembra mēnešiem. Svarīgus, dārgus pirkumus var veikt jebkurā laikā, bet labāk turēt noslēpumā savus nodomus, īpaši no svešiem cilvēkiem.

Liela veiksme gaida Mežāžus, kuri alkst pēc izmaiņām – darba maiņas, jaunu prasmju iegūšanas. Nauda mīl tos, kuri nesēž uz vietas.

Ūdensvīrs

2021. gads būs ļoti labvēlīgs Ūdensvīram. Dzīves finanšu puse uzdāvinās daudz pozitīvu emociju, kā arī iespēju kļūt labākam. Gada sākumā ir noderīgi riskēt, bet pavasarī labāk koncentrēties uz problēmu risināšanu.

Finansiāla veiksme sagaida visus, kuri prot pareizi rīkoties ar nopelnītajiem līdzekļiem. Astrologi iesaka netērēt naudu bezjēdzīgām lietām. 2021. gads ir piemērots profesionālo prasmju uzlabošanai.

Zivis

Zivīm būs iespēja krietni nopelnīt, bet tām būs arī daudz darba. Kopā ar darbu rodas nepieciešamība atpūsties. Nav vērts tam žēlot naudu un laiku. Ja gribēsi apmeklēt citu valsti vai aizbraukt uz citu pilsētu, nav vērts meklēt atrunas.

2021. gads ir ideāls automašīnas, nekustamā īpašuma, sīkrīku iegādei. Var arī ieguldīt akcijās un vērtspapīros.

COMMENTS

Pievienot komentāru