Nezināmā vietā no autobusa izsēdina 11 gadus vecu bērnu!

Pērn sabiedrību pāršalca vairāki traģiski notikumi, ko varēja novērst, ja līdzcilvēki neignorētu apkārt notiekošo. Diemžēl šādi gadījumi atkārtojas atkal un atkal. Pirms nepilnām divām nedēļām cilvēku vienaldzība pārsteigusi kādu māmiņu Salaspilī, vēsta skaties.lv.

Kāpēc 11 gadus vecs puika tika izsēdināts no autobusa viņam nezināmā vietā, un kāpēc nedz autobusa šoferis, nedz pasažieri nereaģēja uz palīgā saucieniem?

18. janvāra pēcpusdienā 11 gadus vecais Eduards ap pulksten pustrijiem pēcpusdienā, kā ierasts, pēc skolas devās mājup. Autobusa pieturā Salaspilī, Skolas ielā 5, kurā puika parasti sagaida autobusu Rīga-Salaspils, piestāja tā paša uzņēmuma SIA ”Galss Buss”, bet cita maršruta autobuss. Tikai tad, kad puika jau bija nobraucis vairākus kilometrus, viņš sapratis, ka iekāpis nepareizajā autobusā.

Pieturā, kur viņš kāpj iekšā regulāri, pienāca autobuss, uz kura nebija šī te trafareta ar norādi, kur autobuss dodas – uz Saulkalni, nevis tajā virzienā, kur dēlam jādodas. Nu, lūk, iekāpjot autobusā, tiklīdz autobuss pagriezās ne uz to pusi, uz kuru vajadzēja, dēls saprata, ka viņš ir iekāpis nepareizajā, nu, un, protams, uzreiz zvanīja man. Laura, Eduarda mamma

Eduarda mamma Laura aicinājusi dēlu vērsties pie autobusa vadītāja, tomēr velti – šoferis atteicies runāt.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru