OBLIGĀTI DALIES AR ZIŅU 2: Neuzķeries uz solījumu par dārgu audi no blondīnēm!

Jau ziņojām, ka portāls redzams.lv izplatījis visai kliedzošu ziņu ar solījumu saņemt 1000 eur pilnīgi par velti. Šodien uzgājām identisku ziņu līdzīga satura ”FAKE NEWS” portālā. Portāls vip-klubs.lv arī izplatījis ziņu par bezmaksas tūkstošiem vērtu AUDI.  Protams tas viss ir izdomājums un visai iespējams pat krāpniecība.

Portāls vip-klubs.lv raksta: ”Neticami, tomēr fakts. Kādas dvīņu māsas no Latvijas ir gatavas pilnībā par brīvu atdot tūkstošiem vērtu AUDI, kurš viņām vairs nav vajadzīgs. Viņas stāsta, ka jāizdara viena lieta, bet vai mums ticēt, ka auto tiešām tiks saņemts un kāda iespēja uzvarēt? Nemēģināsim – nezināsim!”

Portāls ziņo, lai iegūtu īpašumā dārgo auto esot jāraksta uz kādu epasta adresi, kuru mēs diemžēl neatklāsim. Pats interesantākais, ka epasta adrese reģistrēta inbox.lv un pirmā daļa sastāv no cipariem.

AICINĀM NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NERAKSTĪT UZ ŠĀDĀM EPASTA ADRESĒM!

Šis viss izklausās pārāk skaisti, lai būtu patiesība tāpēc nolēmām to papētīt un atklājām ko interesantu. Pameklējot attēla atbilstību vietnē google ir skaidri saprotams, ka auto nav no Latvijas. Uzgājām pat video kurā redzamas šīs divas sievietes.

Pēc numurzīmes redzams, ka auto reģistrēts Itālijā:

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru