5 pagātnes trendi, no kuriem jāatbrīvojas TŪLĪT PAT

Daudzi, droši vien, ir dzirdējuši, ka mode ir cikliska. Daļēji tā ir patiesība: pagātnes trendi ik pa brīdim atgriežas modē. Var minēt kaut vai čokerus, oversize drēbes, trenčus un iešļūcenes. Bet ir arī trendi, kuri sen jau ir izgājuši no modes un tuvākajā laikā neatgriezīsies uz modes skatuvēm.

Ja jūsu garderobē ir palikušas šīs pagātnes lietas, pēc iespējas ātrāk tieciet no tām vaļā! Neceriet, ka tās kādreiz jums noderēs, un nemaz nedomājiet radīties ar tām cilvēkos!

Pazemināts viduklis

2000. gadu sākumā šādus džinsus valkāja visi – sākot no kaimiņu pagalma meitenēm un beidzot ar pasaules mēroga zvaigznēm. Nez kāpēc tos uzskatīja par īpaši seksīgiem. Sevišķi pikanti izskatījās apakšveļa, kura līda laukā no biksēm.

Bet, starp citu, šādas bikses ir ļoti neērtas. Tās ne tikai griežas iekšā sānos, akcentējot taukus pat tiem, kam tādu nav, bet arī vizuāli kropļo figūru. Šādās drēbēs izmainīs pat ideālās figūras proporcijas. Gurni paliek vizuāli platāki, bet kājas – īsākas.

Ja jūsu skapī ir aizkavējies kaut kāds pāris ar šādiem džinsiem, nekavējoties metiet tos laukā! Neiedomājāties tos nesāt pat laukos!

Bandāžas kleita

Īsa melna kleitiņa vienmēr būs modē, bet diemžēl ar bandāžas kleitu nav tāpat. Ja jūs zināt atšķirību starp vārdiem “seksuāls” un “vulgārs”, tad jūs noteikti jau esat izmetusi ārā vai arī pat nekad nebijāt iegādājusies šādu kleitu. Ja jūs nevēlāties, lai jūs sajauc ar senākās profesijas pārstāvēm, nevelciet šādu kleitu sabiedrībā. Tā burtiski kliedz par saimnieces šausmīgo gaumi. Jūs varat paslēpt to skapja dziļumos un pareti vilkt ārā nostalģijas pēc.

Liela sprādze

Katras sievietes garderobē ir vismaz viena lieta, kuras nozīme nav līdz galam skaidra pat viņai pašai. Var minēt kā piemēru kaut vai tās pašas lielās jostas ar milzīgām sprādzēm, kuras vairāk izskatās pēc bokseru trofejām, nevis pēc maiga sieviešu aksesuāra. Kam tā ir vajadzīga? Šāda josta izskatās rupji, masīvi un ne pārāk stilīgi. Īpašo “šiku” tām piedēvē brenda nosaukums, kurš ir rakstīts tā, lai visi redzētu, kur tā ir nopirkta.

Šādas jostas var un pat vajag mainīt uz smalkākām jostiņām, kuru mērķis ir – akcentēt vidukli un rotāt savu īpašnieci.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru