Pankūkas ar neierastu pildījumu. FOTORECEPTE

Šī vasara ir padevusies visai auksta un lietaina, tāpēc bieži vien nākas brīvdienas pavadīt mājās- garlaikojoties. Taču ir kāds darbiņš, ko paveikt tad, kad “nav, ko darīt”. Viens no šādiem “darbiņiem”- gatavošana. Šodien gatavosim pildītās pankūkas- var ēst uzreiz, vai sasaldēt un pagatavot “slinkajos vakaros”.

Ar vistu akniņām pildītas pankūkas

SASTĀVDAĻAS
  • 500 ml piens
  • 1 tējk. cukurs
  • 3 olas
  • 5 ēdamk. saulespuķu eļļa
  • 200 g milti
  • 1,5 tējk. sāls
  • 300 g vistu akniņas
  • 50 g burkāni
  • 100 g sīpoli
  • 30 g sviesta
  • 1/2 tējk. melnie pipari
PAGATAVOŠANA

Sasmalcina burkānus un sīpolus.

Rūpīgi nomazgā vistu akniņas un sagriež nelielos gabaliņos.

Uz pannas apcep sīpolus un burkānus.

Cep akniņas, līdz tās gatavas. Neaizmirsti piebērt sāli- ar šķipsniņu būs gana!

Aknas un dārzeņus samaļ gaļas mašīnā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Atbildēt uz Plānas pankūkas, gatavotas ar viltību! Recepte, kuru es izmantoju jau vairākus desmitus gadu Atcelt atbildi