Pasakiet mums, kuru ķermeņa daļu jūs nomazgājat pirmo, un mēs jums pastāstīsim visu par jūsu personību.

Pleci

Ja jūs esat cilvēks, kas pirmām kārtām mazgā plecus, visticamāk, ka esat šaubīgs cilvēks. Jums ir grūti atrast jūsu aicinājumu, un jūs ar grūtībām kontaktējieties ar jaunām paziņām. Jūs vēlaties būt vienatnē. Jums ir biežas garastāvokļa maiņas, un jūs bieži nonākat izmisumā. Jūs varat viegli zaudēt naudu kazino vai tapt apkrāpts. Tāpēc jums ir tik svarīgi atrast kādu personu, kas tev palīdzēs.

Kakls

Pēc pētnieku domām, šādi cilvēki ir gļēvuļi. Viņi izvairās no atbildības un vada antisociālu dzīvesveidu. Viņi domā, ka visa pasaule rotē ap viņiem. Viņi vienmēr ir pārliecināti, ka viņu personība ir ļoti svarīga, un ka visi par viņu vien baumo.

Intīmās vietas

Cilvēki, kuri vispirms mazgā intīmās vietas, ir ar ļoti augstu pašvērtējumu. Viņi ir ļoti seksuāli pievilcīgi, un viņus vienmēr ieskauj pretējā dzimuma uzmanība. Viņiem ir ļoti laba izpratne par cilvēkiem, sev tuvumā laiž tikai tos, kuri izturējuši laika pārbaudi. Un viņi ir ļoti labi gultā.

Kājas

Cilvēki, kas sāk mazgāties no kājām, ir ļoti rezervēti. Viņu galvās ir daudz rāmju, tāpēc viņiem ir grūti pieņemt svarīgus lēmumus, un viņi reti ieņem vadošos amatus. Viņš cenšas daudz sasniegt, bet baidās no neveiksmēm, tāpēc neuzņemas risku. Šai personai viss ir pēc grafika, un viņam visam ir savs scenārijs, vai tā būtu ģimene, karjera, mājas interjers…

Kad iesiet dušā, pievērsiet uzmanību tam, kuru ķermeņa daļa jūs nomazgājat vispirms!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS:  takprosto.cc

Pievienot komentāru