Pilnmēness horoskops visām zodiaka zīmēm. Kas gaidāms 17. jūnijā un tuvākajās dienās?


Pirmais vasaras pilnmēness sāksies 17. jūnijā Strēlnieka zīmē. Kā tas atsauksies uz visām zodiaka zīmēm, kā šīs dienas pavadīt vislabāk, lasi šajā rakstā!

Auns
Ja šajā zīmē dzimis cilvēks pieradis pie cītīga un kārtīga darba, Pilnmēness periodā vari tikt par to apbalvots. Lielisks laiks, lai iepazītos un veidotu attiecības.

Vērsis
Šīs zīmes pārstāvjiem jāizvēlas konkrēts mērķis, atsijājot visu nevajadzīgo, kas traucē virzīties uz priekšu. Iespējama tikšanās ar cilvēku, kas kļūs par uzticamu dzīvesbiedru.

Dvīņi
Šī diena būs veiksmīga un daudzsološa. Dvīņi nedrīkst laist garām kādu labu, likteņa dāvātu iespēju.

Vēzis
Laimīgs laiks Vēžiem. Personiskā dzīve sāk nokārtoties. Vēzis var atrisināt sarežģītus jautājumus, kas ilgi nav likuši mieru. Strīdi un aizvainojumi paliks pagātnē, ģimenes dzīvē – teju vai idillisks laiks.

Lauva
Pilnmēness laikā karaliskajiem Lauvām jāuzmana sava veselība, lai izvairītos no sarežģījumiem un hronisku kaišu saasināšanās.

Jaunava
17. jūnijā Jaunava var justies iztukšota, un tas liecina, ka vajadzētu vairāk laika veltīt sev un ģimenei. Mīlestība izārstēs visas kaites un iedvesmos uz jauniem sasniegumiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru