Psiholoģisks tests. Izvēlies ziedu un uzzini, cik ļoti tu mīli sevi!

Vienkārši izvēlieties ziedu, kas jums vislabāk patīk.

Stāsta, ka pirms mēs darīsim kaut ko citu, mums jāiemācās mīlēt pašiem sevi. Ir liela atšķirība starp labu un veselīgu attieksmi pret sevi, kā arī narcismu un egoismu.

Tas, ka jūs pieņemat savas domas, ķermeni un esamības veidu, nenozīmē, ka jums jābūt sevī noslēgtiem vai augstprātīgiem pret citiem. Šis tests ar attēliem darbojas mūsu zemapziņā un pārbauda, uz ko mēs esam gatavi. Vai esat gatavs veikt šo testu? Tas prasīs tikai dažas sekundes.

Paskatieties uz attēlu augstāk un padomājiet par to, kāds zieds jums vislabāk patīk. Ārējais izskats nav tik svarīgs – ja esat izjutis smalku “pievilkšanos”, tad izvēlieties to ziedu, kas spēj to izraisīt. Uzticieties savai intuīcijai! Pagaidiet dažas sekundes un…

Ja jums jau ir savs “kandidāts”, lūdzu, izlasiet šīs atbildes!

Zieds Nr. 1

Ja esat izvēlējies pirmo ziedu, tas nozīmē, ka jums nav nekāda sakara ar narcisu raksturojumu. Jūs protat pieņemt kritiku no citiem, bet ar noteikumu, ka tā ir konstruktīva. Jums patīk rūpēties par cilvēkiem ap sevi un izrādīt lielu līdzjūtību. Jums patīk klausīties un dot labus padomus.

Zieds Nr. 2

Otrs zieds simbolizē cilvēku ar tā saucamo “veselīgo narcismu”. Jūs pazīstat sevi – savas īpašības un trūkumus – un jums patīk būt uzmanības centrā. Jūs pieņemat savas ēnas puses un labās īpašības, un jūs nekaunaties par labi domātu rīcību.

Zieds Nr. 3

Šo simbolu izvēlas godprātīgi, intelektuāli un radoši cilvēki. Jums ir matemātisks prāts, daudzas spējas un talanti. Jums nepatīk lielīties ar panākumiem, bet par tiem esat ļoti pateicīgs.

Zieds Nr. 4

Ja jūs piesaista ceturtais zieds, tas nozīmē, ka jūs esat īpašs narciss. Jūs tik ļoti mīlat sevi, ka neredzat neko tālāk par sava deguna galu. Jūsu lietas aizņem domas tik ļoti, ka jums ir grūti paskatīties uz citu cilvēku likteni. Jūs kontaktējaties pārsvarā ar cilvēkiem, kas apmierina jūsu ego vajadzības.

Zieds Nr. 5

Jūs esat ļoti pieticīgs, bet jums ir stingra pašcieņas apziņa. Jūs cienāt sevi un rūpējaties par savām robežām, bet tas nenozīmē, ka jums vienmēr jābūt Visuma centrā.

Zieds Nr. 6

Vai esat izvēlējies puķi Nr. 6? Tas nozīmē, ka jums ir iespēja būt narcisam, bet jūs varat būt gan uzticīgs, gan vērtīgs un jūtīgs draugs. Diemžēl jums pastāvīgi šķiet, ka tikai jūsu domāšanas veids vai rīcība ir pareiza, bet citi vienmēr seko jums.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Pasaki, kā tu turi krūzīti, un uzzini kaut ko ļoti interesantu par sevi!

TESTS. Izvēlies senu alķīmiķu simbolu un uzzini savu panākumu noslēpumu!

Tests “Karmiskās kārtis”. Izvēlies kārti un uzzini, kas notiks tuvākajā nākotnē!

COMMENTS

Pievienot komentāru