Rituāls naudas kanāla atvēršanai. Iedarbīga metode, lai tiktu pie turības Jaunā mēnesī

Ļoti bieži notiek tā, ka neraugoties uz visām pūlēm, darbu no agra rīta līdz vēlam vakaram, neizdodas ne tikai kļūt turīgam, bet pat nopelnīt naudu bezrūpīgai eksistencei. Kā likums, tas notiek tāpēc, ka cilvēkam ir bloķēts bagātību nesošais naudas kanāls. Nevajag izsamist – šo kanālu var atvērt.

Pirmkārt – un tas ir galvenais nosacījums, ko mēs atkārtojam pastāvīgi – ir ticēt pozitīvam rezultātam.

Tātad – lai veiktu rituālu vajadzīgs stikla trauks un augstākā labuma rīsi. Sākt rituālu vajag Jaunā Mēnesī. Divas trešdaļas stikla trauka piepildām ar rīsiem un noliekam koridorā vai priekšnamā.

Katru dienu, atnākot mājās, ieliekam tajā sīknaudu (piemēram, atlikumu, kuru izdeva veikalā) un ar labo roku pulksteņrādītāja virzienā samaisām to ar rīsiem.

Maisīšanas laikā ir jāizsaka afirmācija jeb frāze, kas satur formulu, kura daudzkārtējas atkārtošanas rezultātā nostiprina mūsu zemapziņā vajadzīgo uzstādījumu.

Tās var būt tādas frāzes: “Es piesaistu savai dzīvei lielu naudu” vai “Esmu dzimis, lai tiktu pie lielas naudas”.

Izpildīt šo rituālu nepieciešams 29 dienas. Pēc tam izņemam no rīsiem visas monētas un pārskaitām. Desmito daļu šīs summas vajag ziedot baznīcai vai atdot ubagam, bet par pārējo naudu nopirkt sev kaut ko garšīgu un apēst.

Lūk arī viss. Vari pārbaudīt rezultātu, nopērkot loterijas biļeti.

Ja ir vēlme, šo rituālu var atkārtot vēl vairākas reizes.

Un atceries, ka noteikti vajag ticēt panākumiem!

Avots: “mirror-venus.ru”

Pievienot komentāru