Salāti “Sarkangalvīte”. Tikpat gardi, cik skaisti!

Lielisks cienasts svētku galdā – salāti “Sarkangalvīte”!

Sastāvdaļas
Sīpols
Grilēta vai žāvēta vistas krūtiņa
Vārīti kartupeļi
Valrieksti
Vārīti burkāni
Vārītas olas
Cietais siers
Granātābola sēkliņas rotāšanai

Pagatavošana
Salātus veido kārtām, katru kārtu pārziežot ar majonēzi.

1.kārta – kubiņos vai pusgredzenos sagriezti sīpoli (lai nebūtu asi, pārlej ar verdošu ūdeni vai iemarinē)

2.kārta – kubiņos sagriezti kartupeļi

3.kārta – sīki sagriezta vistas krūtiņas

4.kārta – valrieksti, sīki sarīvēti vai sasmalcināti blenderī

5.kārta – kubiņos sagriezti burkāni

6.kārta – olas, sarīvētas uz rupjas rīves

7.kārta – cietais siers, sarīvēts

Salātu virspusi bagātīgi rotā ar granātābola sēkliņām.

Pievienot komentāru