Sastāvdaļas
200 g cepumu
100 ml ūdens
20-100 g cukura (atkarībā no tā, cik saldi cepumi)
2 ēdamkarotes kakao
80 g kokosriekstu skaidiņu
80 g sasildīta sviesta
60 g pūdercukura
Pagatavošana
Cepumus sasmalcina drupatās, sajauc ar kakao.
Karstā ūdenī izšķīdina cukuru, atdzesē.
Cepumiem pakāpeniski pievieno ūdeni un samaisa, kamēr izveidojas elastīga mīkla.
Kokosriekstu skaidiņas sajauc ar sviestu un pūdercukuru.
Cepumu masu izrullē uz pārtikas plēves taisnstūra veidā (ne pārāk biezā), virsū izlīdzina kokosriekstu masu, satin ruleti un liek uz stundu saldētavā.
Sastingušo ruleti sagriež ar asu nazi.
Labu apetīti!