Sens ticējums: nedrīkst gulēt spoguļa priekšā! Kāpēc tā?


Patiesībā ir ļoti daudz iemeslu, kāpēc negulēt tā, lai cilvēks būtu redzams spogulī, apgalvo dažādu ezoterisku mācību piekritēji un tautas ticējumu zinātāji.

Pirmkārt, tiek uzskatīts, ka astrālais gars, kas izlido no cilvēku ķermeņa miega laikā, var nokļūt Aizspogulijā, no kuras izkļūt neiespējami. Otrkārt, pastāv uzskats, ka tieši spoguļi “izsūc” no cilvēka viņa potenciālu un pozitīvo enerģiju, kas vēlāk negatīvi ietekmē cilvēka veselību un viņa pašsajūtu.

Mēdz teikt, ka tādi cilvēki bieži cieš no bezmiega, kā arī slikti jūtas pat pēc ilgstošas miega, kļūst nervozi un kaitinoši, brīdina ezoteriķi.

Tieši šo iemeslu dēļ iesaka novākt spoguļus no guļamistabas vai piekārt tos tā, lai miega laikā cilvēks varētu pilnvērtīgi atpūsties, atjaunot savus spēkus un atslābināties.

Turklāt nakts laikā nav patīkami ieraudzīt savu atspulgu spogulī: gaismas atspulgi spēlējas ar mums, radot briesmīgus tēlus un neglītus attēlus.

Stāsta arī, ka tieši laulāto gultas atspulgs spogulī it kā piesaista iespējamu nodevību. Situācija pasliktinās vēl vairāk, ja spogulī atspoguļojas arī ieejas durvis guļamistabā.

Daudzi cilvēki uzskata visus šos ticējumus par muļķīgiem mītiem, kuriem nav loģiska pamatojuma.

Daudziem nekas netraucē aizmigt pie spoguļa, viņi lieliski guļ un nesūdzas ne par veselību, ne par laulāto neuzticību.

Ja tā ir, tad, iespējams, spogulis jums nebūs traucējams arī turpmāk.

Toties senās tautas runāja par to, ka naktī spogulī dzīvo dubultnieks, kurš var nozagt dvēseli miega laikā.

Pēc senās ķīniešu zinātnes fenšui principiem spogulis tiek uzskatīts par enerģisku vampīru, kas spēj ātri atņemt cilvēka enerģiju. Nav ieteicams novietot spoguli pie gultas, jo tajā tiks atspoguļoti leņķi, kuros pēc ticības slēpjas nešķīstība un ļaunums.

Nevar arī novietot spoguļus vienu otram pretī, tādējādi veidojot ļauno garu spoguļkoridoru.

Protams, lielākā daļa no šiem uzskatiem ir tikai mīti, bet tikai jums izlemt, vai ticēt tiem vai ne. Galvenais: uzsmaidīt spoguļiem, lai tajos saglabātos tikai pozitīva jūsu laipnības enerģētika!

Avots: “Brainum”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Spoguļa maģija. Kāpēc ezoteriķi iesaka nepirkt senus spoguļus?

Gredzens, spogulis, krusts… Kā un kāpēc izmantot enerģētisko aizsardzību?

Pievienot komentāru