Septembra pilnmēness liks tev atkal sastapties ar pagātnes rētām!

Foto – Pixabay

Šis pilnmēness pieprasa, lai mēs pārdomātu par atklātajām patiesībām mūsu dzīvē, un tas jāuztver kā process. Tiesa, tas var būt lēns un emocionāli sāpīgs, un ar to nemaz nebūs tik viegli tikt galā, jo iesaistīts ir Hīrons.

Hīrons savieno tavas bailes ar dziļu rētu tavā dvēselē, un tas saistās ar tavām bērnības atmiņām.

Pilnmēness 2018. gada 25. septembrī piedāvā arī risinājumus šīm problēmām. Marsa un Urāna pozitīvā enerģija dod drosmi un iespēju pārvarētu šķēršļus tavā dzīvē.

Vai tās ir bailes no vientulības, tuvības, pārmaiņām vai panākumiem, 25. septembrī gaidāmais pilnmēness palīdzēs tev pārvarēt bailes.

Marss dos spēku un drosmi, lai pārvarētu visas neveiksmes. Arī Urāns sniegs pozitīvu ietekmi un palīdzēs pārvarētu iepriekš nepārvarētus šķēršļus.

Kādā veidā Hīrons liek tev saskarties ar savu pagātni
Ja mēs tuvojamies šim pilnmēnesam ar atvērtu sirdi un pozitīvu attieksmi pret pārmaiņām, mēs saņemsim daudz norādījumu un spēku. Gluži kā visi sezonas augļi un dārzeņi ir gatavi nest ražu, tā arī visas atbildes, kuras meklējam ir gatavas atklāties.

Hīrons atnes emocionālas sāpes, bet tāpat arī dziedināšanu. Pilnmēness septembrī visticamāk atnesīs sāpīgas bērnības atmiņas.

Iespējams, tu jutīsies daudz jūtīgāks, jo atcerēsies par cietsirdīgu izturēšanos no vecāku vai vecvecāku puses.

Lai arī mēs varam izjust nemieru, atceries, ka šim procesam ir jāiziet cauri, lai piedzīvoto personisko izaugsmi. Tāpēc ļauj sev izjust visu emociju gammu un nebēdz no tām.

Strādā ar savām emocijām, domā par to, ka šīs sajūtas var nākt tev par labu un patiešām tev palīdzēt, ja vien tu patiesi izlemsi strādāt ar šīm sajūtam, tā vietā, lai tās apspiestu.

Septembra pilnmēness pieprasa, lai mēs atbrīvotos no visiem skeletiem mūsu skapjos. Tu droši vien esi dzirdējis par pavasara tīrīšanu? Uzskati šo procesu pilnmēness laikā kā sava veida tīrīšanu, bet par tīrīšanas objektu kļūst tava emocionālā un garīgā dzīve.

Šis pilnmēness mums visiem ir sagatavojis emocionālu pārbaudi. Mēs varam pārvarēt visas neveiksmes un nenoteiktību, izmantojot neatlaidību. Tajā mums palīdzēs iedvesmojošais, līdera dotībām apveltītais un nešaubīgi pārliecinātais Auna gars, jo mēness būs Auna zīmē.

Tavs nākotnes “es” būs tev pateicīgi, jo tu ieiesi jaunā sezonā, notīrot veco un toksisko emocionālo bagāžu, un līdz ar to dosi vietu jaunai un pozitīvai izaugsmei.

Auns izceļas ar īpašu pārliecību. Tāpēc, par spīti visām sliktajām lietām, ar kurām daudziem no mums būs jātiek galā – pagātnes traumām, sliktām atmiņām, problēmām, no kurām mēs cenšamies tikt prom – mēs varam aicināt palīgā Aunu, lai viņš dod mums iespēju konfrontēt mūsu dēmonus, aci pret aci.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru