Sievu reitings pēc horoskopa zīmes- uzzini, kura ir vislabākā!

5.vieta – Jaunava

chncdhaHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpdW0ucnUvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTcvMDEvcmVqdGluZy16aGVuX2M0Y2E0MjM4YTBiOTIzODIwZGNjNTA5YTZmNzU4NDliMS5qcGc=.prx.ce40b37c

Jaunava ievada labāko sievu piecinieku. Viņa ir lieliska mīļākā, pārsteidzoša saimniece, gudra un laba sabiedrotā… Tikai līderis laulībā būs nevis vīrs, bet viņa. Turklāt šo īpašību ir iespējams noteikt jau saderināšanās posmā. Ja viņa uz kaut ko atbild ar “es padomāšu”, ir pienācis laiks mukt.

4. vieta- Vērsis

kinopoisk.ru

Ar valdnieci- Vērsi laulība ir ļoti interesanta. Kā saimniece viņa ir perfekta. Kā mīļākā- arī pretenziju gandrīz nevienam nav. Bet ņemt viņu kā savu sievu var tikai tad, ja esat gatavs simto reizi nopirkt sasisto tējas servīzi. Vai arī dodiet priekšroku dzīvot mierā.

3. vieta- Mežāzis

9

Mežāzis patiesi uzskata sevi par lielisku sievieti. Un precēties viņai vajag – tieši tā! – ar perfekto vīrieti. Izvēloties partneri, viņas vadās tikai un vienīgi no aprēķiniem, nevis kaut kādas pusaudžu mīlestības. Ja viņa atbild ar “jā”, uzskatiet, ka esat izturējis atlasi. Bet kas notiks, kad Mežāzis laulībā sapratīs, ka viņas vīrs nav ideāls? Tas ir cits jautājums…

2.vieta – Ūdensvīrs

10

Ūdensvīrs – visu vīriešu sapnis. Gandrīz. Tieši viņa vienmēr ir gaisīga, vienmēr apmierināta, mūžīgi laimīga, mūžīgi jauna. Īsi sakot, viegla, un tieši tādas, kā zināms, patīk vīriešiem. Laulība ar viņu būtu bezrūpīga. Tikai pārliecināt viņu precēties- tā jau ir problēma. Galu galā, brīvība un neatkarība viņai ir viss!

1. vieta – Vēzis

11

Kopš bērnības Vēzis sapņo par ģimeni. Viņas pašas. Tāpēc pieaugusi viņa zina, kas nepieciešams, lai veidotu ģimenes attiecības. Ģimene viņai ir pirmajā vietā. To pašu viņa sagaida no vīra. Un lai tikai pamēģina sestdienā uz vienu dienu doties vienatnē makšķerēt! Nē! Pat ne pusi dieniņas!

Protams, tas ir tikai horoskops, un jūs nevarat uzticēties tam 100%. Bet, redziet, daļa patiesības tajā noteikti ir!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru