Skaistākās princeses un prinči pasaules vēsturē! FOTO

Madelēna- Zviedrijas princese

Kārļa XVI karaliskās ģimenes otrā meita. Madelēnas un Kristofera O’Nīla kāzas bija viena greznākajām ballītēm. Viņa ir divu bērnu māte, un 2018. gadā ir gaidāms trešais mazulis! Viņa ir atzīta par skaistāko un seksīgāko princesi pasaulē.

Princis Hamdans no Dubaijas

Viens no desmit Dubaijas emirātu troņa mantiniekiem. Viņš ir īsts austrumu princis – neticami skaists un pasakains bagāts. Viņš saņēmis lielisku izglītību Lielbritānijā. Viņš ir iesaistīts daudzos labdarības projektos, viņš ir cilvēku ar invaliditāti tiesību aizstāvis. Ne līgavainis, bet sapnis!

Keita, Kembridžas hercogiene

Lielbritānijas Karalienes Elizabetes II mazdēla prinča Viljama. Viņu bieži salīdzina ar Princesi Diānu, piešķirot nosaukumus: “Perfektā lēdija”, “stila ikona”. Sabiedrībā vienmēr izskatās lieliski, grezni un tajā pašā laikā piezemētos tērpos.

Greisa Kellija

Slavena un talantīga aktrise, Monako prinča Rainera III sieva. Viņu kāzas iespaidoja pasaules sabiedrību. Greisa kino karjeru nomainīja pret mīļotās un sievas lomu. Viņu ģimene bija ideāla – brīnišķīgs vīrs, labi audzināti bērni, skaista sieva. Viņa bija valsts mīlule, ļoti veiksmīga visos centienos.

Par skaistu nevar uzskatīt tikai pievilcību. Tas ir milzīgs spēks, krāšņums un laipnība. Ikvienam ir savi noslēpumi, bet tikai dvēseles skaistums glābs pasauli.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru