Dienas horoskops 22.11.2017.

Auns

Iespējams, ka visa jūsu enerģija šodien koncentrēsies uz jūsu karjeru, un jūs izmantosiet visas iespējas, lai sasniegtu savus mērķus. Centieties neiesaistīties konfliktos vai konfrontācijās. Pat ja jums viss šķiet kārtībā, citi var nepiekrist, un dažreiz mūsu enerģiju ir labāk virzīt citur.

Vērsis

Šodien attiecības un draudzība var būt īpaši ietekmīgas, iespējams, radot jaunas iespējas ceļošanai vai citādi paplašināt savu redzesloku. Iespējams, ka jūs novērtēsit savu savienojumu ar zemi un atradīsit jēgu savu sajūtu dāvanās, un šodien ir laba diena, lai godinātu šīs dāvanas. Veltiet laiku, lai darītu kaut ko tādu, kas jums patīk, un tā var izrādīties spēcīga mācīšanās pieredze.

Dvīņi

Jūsu tuvās attiecības var tikt rūpīgi pārbaudītas, un tas var likt justies kā slazdā, neļaujot jums iet pa dzīvi tik viegli, kā vēlaties. Atvēliet kādu laiku, lai apsvērtu to, kas jums rada emocionālo drošību, kā arī jēgas un mērķa izjūtu jūsu dzīvē. Kamēr jūs dalāties šajās vērtībās ar savu partneri, jūs varat virzīties uz priekšu kopā.

Vēzis

Jūsu valdnieks Mēness šodien ir ļoti aktīvs, un jūs varat atklāt, ka jūsu noskaņas plūst un mainās pat vairāk nekā parasti. Jūs varat svārstīties starp to, kas ievelk tevi ēnā, un justies pozitīvi, optimistiski un ar cerību. Veltot laiku, lai izskaidrotu, kā jūs jūtaties tuvākajiem cilvēkiem, varat stiprināt jūsu attiecības.

Lauva 

Šķiet, ka šodien jutīsieties vairāk optimistisks un pārliecināts par to, kāds esat bijis pēdējās nedēļās, jo jūsu valdnieks Saule iziet no noslēpumainajiem Skorpiona ūdeņiem un ieiet ugunīgajā, iedvesmojošajā Strēlniekā, kas daudz vairāk sader ar tavu ugunīgo radošumu. Ja jums ir jārūpējas par ikdienišķiem jautājumiem, koncentrējiet savu enerģiju, lai tos pabeigtu, lai jūs varētu darīt kaut ko jautru ar skaidru sirdsapziņu!

Jaunava 

Šķiet, ka šodien jūs jutīsieties produktīvi, un jūs varēsiet baudīt, cik daudz jūsu smagā darba rezultātu nonāk pasaulē un ietekmē citus. Šī ir laba diena, lai pilnveidotu savas prasmes un strādātu, lai apgūtu savus talantus. Nevajadzētu būt pārāk kritiskam, tā vietā meklējiet interesantu pieeju un skaties, ko vari iemācīties.

Svari

Šodien jūs, iespējams, pievērsīsit uzmanību mājām un ģimenei, un jūs varēsiet sajust, ka radusies plaisa starp jūsu vajadzību apmierināšanu un plūšanu pa straumi, lai visi būtu laimīgi. Palīdzēs kaut kā darīšana radoši, jo īpaši, ja tas palīdz padarīt jūsu telpu skaistāku, lai tā ļautu justies daudz relaksējošāk un nomierinošāk.

Skorpions

Šodien, visticamāk, viss būs saistīts ar sakaru veidošanu, varbūt ar citiem cilvēkiem vai, iespējams, starp idejām un emocijām. Jūs varat paplašināt savu izpratni par sevi un varbūt atklāt kādu slēptu dārgumu, kamēr jūs neredzat apkārtējos kā draudus sev, no kuriem jums vajadzētu paslēpties. Jūs pat varat dziedēt pagātnes brūces.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru