Dienas horoskops 22.11.2017.

Strēlnieks

Iespējams, šodien jums būs atvērtas iespējas, jo īpaši, ja esat izveidojis pamatus ar savu smago darbu. Jebkādas bažas, kas jums bijušas, var iztvaikot, jo jūs varat atklāt jaunu pārpilnības avotu, kas jums palīdzēs justies drošāk. Pārpilnība var nenozīmēt tikai materiālo bagātību, tāpēc meklē arī atbildes.

Mežāzis

Šodien jums ir daudz enerģijas un spēka, un jūs varat turpināt iekšējās un varbūt arī ārējās pārmaiņas, kas jau kādu laiku notiek. Pārmaiņas var būt grūtas, bet jūs nebaidāties no smagā darba un labi saprotat nepieciešamību pēc lēnas, vienmērīgas attīstības.

Ūdensvīrs

Šodien var rasties vēlme paslēpties no pasaules, attālināties no apkārtējiem. Atvēliet kādu laiku, lai atjaunotu saikni ar savām emocijām un garu, jo nevērīga uzmanība šajos sevis aspektos var padarīt jūs nošķirtu un neiejūtīgu pret citiem. Radošu prasmju izmantošana var nest negaidītus augļus.

Zivis

Šodien ir laba diena dziedināšanai un garīgajam darbam, kā arī savu talantu izmantošanai šajā jomā, lai atbalstītu un palīdzētu citiem. Atgādinot apkārtējiem, ka ir arī garīgā dzīves puse, var būt dziedināšana pašam sev, un jūsu jutīgums un empātija var palīdzēt citiem atjaunot viņu iztēli un savienoties ar viņu intuīciju.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru