Slaktiņš kartupeļu talkā, grupveida izvarošana un slepkavība bērnudārzā! Noziegumi, kas šokēja Latviju

Grupveida izvarošana Liepājā:

2010.gadā oktobrī notika viens no pēdējo gadu laikā nežēlīgākajiem noziegumiem, 10 piedzērušies jaunieši ballītes laikā izvaroja 2 meitenes, no kurām viena bija nepilngadīga.

Ņirgāšanos par meitenēm izdevies pārtraukt un jaunos noziedzniekus aizturēt tādēļ, ka kaimiņi nebija vienaldzīgi pret meiteņu izmisīgajiem kliedzieniem un piezvanīja policijai.

FOTO: liepajniekiem.lv

Ierodoties notikuma vietā, pie mājas kārtības sargi sastapuši trīs puišus, kuriem pavēlēja palikt uz vietas. Ēkas otrajā stāvā, atraujot vaļā vienas istabas durvis, policisti ieraudzījuši nepārprotamu ainu – gultā gulējusi un kliegusi kaila meitene, kuru viens puisis turējis, otrs skatījies, bet trešais, kurš atradies virsū metienei, ieraugot policistu, kā sadzelts pielecis kājās ar nolaistām biksēm. Vēlāk cietusī šoka stāvoklī atzinusi, ka visi trīs varmākas esot paguvuši šādi ”papriecāties”.

FOTO: liepajniekiem.lv

Policisti sapratuši, ka šī meitene nav vienīgā, jo no blakus istabas aizvien vēl bija dzirdami kliedzieni. Tur kāds apreibis jauneklis no pārsteiguma paguvis tikai acis nobolīt, kad policists viņu burtiski aiz apkakles norāvis no upura – 16 gadu vecas meitenes.

Aizturētie izvarotāji bija vecumā no 19 līdz 23 gadiem. Pēc šī nozieguma tikai viens no apsūdzētajiem izcieš reālu cietumsodu, pārējie esot nozuduši un tiekot meklēti.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu par nežēlīgo slaktiņu bērnudārzā!

Pievienot komentāru