“Slinkā pica Margarita”. Ja ledusskapī ir maltā gaļa, bet plauktā – baltmaize!

Ja ledusskapī ir “aizķērusies” paciņa maltās gaļas, bet plauktā – bagete, var pagatavot lieliskas vakariņas.

Sastāvdaļas
500 g liellopu maltās gaļas
350 g tomātu savā sulā
250 g mocarellas siera
1 bagete
Pušķītis bazilika
Augu eļļa

Pagatavošana
Vislabāk derēs liellopa maltā gaļa, bet var izmantot arī cūkgaļas un vistas gaļas maisījumu.

Apcep malto gaļu uz sakarsētas pannas 5-8 minūtes. Pievieno tomātus un sautē vēl aptuveni 15 minūtes, kamēr novārās šķidrums.

Bageti sagriež gareniski, izņem mīkstumu no vidus.

Abas pusītes apcep cepeškrāsnī 2-3 minūtes.

Mocarellu sagriež kubiņos. Baziliku sasmalcina.

Malto gaļu ar tomātiem un sieru liek abās bagetes pusītēs. Pārkaisa ar baziliku un cep vēl piecas minūtes.

Labu apetīti!

Avots: “Lifehacker”

COMMENTS

Pievienot komentāru