Ja ledusskapī ir “aizķērusies” paciņa maltās gaļas, bet plauktā – bagete, var pagatavot lieliskas vakariņas.
Sastāvdaļas
500 g liellopu maltās gaļas
350 g tomātu savā sulā
250 g mocarellas siera
1 bagete
Pušķītis bazilika
Augu eļļa
Pagatavošana
Vislabāk derēs liellopa maltā gaļa, bet var izmantot arī cūkgaļas un vistas gaļas maisījumu.
Apcep malto gaļu uz sakarsētas pannas 5-8 minūtes. Pievieno tomātus un sautē vēl aptuveni 15 minūtes, kamēr novārās šķidrums.
Bageti sagriež gareniski, izņem mīkstumu no vidus.
Abas pusītes apcep cepeškrāsnī 2-3 minūtes.
Mocarellu sagriež kubiņos. Baziliku sasmalcina.
Malto gaļu ar tomātiem un sieru liek abās bagetes pusītēs. Pārkaisa ar baziliku un cep vēl piecas minūtes.
Labu apetīti!
Avots: “Lifehacker”
[…] “Slinkā pica Margarita”. Ja ledusskapī ir maltā gaļa, bet plauktā – baltmaize! […]