Smagi slimā krievu dziedātāja MakSim pārsteigusi visus

Ekrānuzņēmums no Instagram

Krievijas dziedātāja MakSim vēl pirms dažām dienām kritiskā stāvoklī atradās reanimācijas palātā, bet jau šonedēļ noticis brīnums – viņai kļuvis labāk, un dziedātāja pārvietota uz parastu nodaļu, turklāt viņai ļauts tikties ar bērniem.

Dziedātāja atzinās, ka joprojām jūtas ļoti vāja, kā arī sūdzējās par spēcīgām galvassāpēm.

Tomēr viņa jau publicējusi savu pirmo ierakstu Instagram pēc ilgstošas atrašanās komā.

“Sveiki, es atkal esmu kopā ar jums! Pirmkārt, es vēlos pateikties par lielu atbalstu visiem tiem, kuri par mani ļoti uztraucās visu šo laiku. Tas tiešām ir ļoti patīkami. Vēlos pateikties ārstiem un visiem slimnīcas personālam. Tie ir īsti sava darba profesionāļi, kas mani izglāba. Man ļoti palīdzēja, ka par mani uztraucās, domāja par mani un lūdzās,” rakstīja dziedātāja.

Viņa apstiprināja direktora vārdus par to, ka viņu pārceļ no reanimācijas uz parastu palātu.

Kad ārsti man jautāja, cik, pēc manām domām, es gulēju komā, es pateicu – divas dienas . Es nespēju noticēt, ka pagājis vairāk nekā mēnesis. ”

Bet es ceru, ka drīz būšu mājās, lai apkamptu savu ģimeni. Lidojumi un uzstāšanās man ir aizliegta pēc ārsta norādījumiem. Plaušas pagaidām tiek atjaunotas. Bet es pateicos visiem jums, ārstiem un Dievam par to, ka es turpinu dzīvot uz šīs zemes, un, kaut arī ar pūlēm, bet elpot,” viņa sacīja.

Pievienot komentāru