Šodien – spoguļdatums 12.12. Ko paveikt savai labklājībai?


Spoguļdatumi ir vienas no spēcīgākajām spēka dienām gadā. 12. decembris — 2020. gada pēdējais spoguļdatums.

Eksperti pastāstījuši, kā šī diena palīdzēs jums izpildīt vēlmes.

Enerģētika 12.12

Vispirms jātiek skaidrībā ar to, kāda ir šī diena kopumā. Tā notiks skaitļa “3” pārvadībā, kas simbolizēs cilvēka garīgo sākumu, saikni ar kosmosu un Visumu.

Šajā dienā liela veiksme gaida cilvēkus, kuri tic sev, dodas uz savu sapni par spīti ērkšķiem, neskatoties uz grūtībām. Tas ir lielisks laiks apziņas attīrīšanai no nepārliecinātības un bailēm.

Kā paātrināt 12. decembra vēlmju izpildi

12.12 ir ļoti svarīgi koncentrēties uz garīgo attīstību. Eksperti iesaka pagriezties atpakaļ un paskatīties uz noieto ceļu, lai saprastu, ka atkāpties nevar.

12. decembrī jāvirza visi spēki uz uzdevumu izpildi. Jāapsver savas prioritātes un jāsaņem drosme, lai pateiktu sev: “Es varu sasniegt iecerētos mērķus.” Tāpat būs nepieciešams gribasspēks, lai neļautos laiskumam, bet gan jāsāk virzīties uz sapni tieši šajā dienā.

Eksperti uzskata, ka jaunie 12. decembra projekti ir ļoti svarīgi. Jāsāk kaut kas jauns, lai radītu motivāciju un entuziasmu.

Arī numerologi norāda, ka šajā dienā ir nepieciešams pareizi formulēt savas vēlmes. Varat tās pierakstīt uz papīra lapas vai datorā. Ja varat tos vizualizēt – uzzīmēt vai izgatavot kolāžu – būs vēl labāk.

Trijnieku šoreiz veidos divnieks un vieninieks. Tas nozīmē, ka sasniegt vēlamo var gan patstāvīgi, gan lūgt apkārtējo palīdzību.

Nebaidies sapņot, domāt par kaut ko augstu, interesantu, svarīgu.

12. decembrī jāsastāda plāns nākamajām divām nedēļām.

Šajā dienā Visums jūs piepildīs ar pārliecību un palīdzēs virzīt domas uz pareizo pusi.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Zvaigžņu lietus decembrī. Kā sagaidīt Ursīdas un Geminīdas?

Naudas horoskops 2021. gadam. Kuras horoskopa zīmes peldēsies naudā, kurām nāksies savilkt jostu?

Pievienot komentāru