Stāsts par Liepājas pašvaldības policijas rīcību ”uzspridzina” sociālos tīklus!

…Uz jautājumu cik tālu tev vēl jāiet meitene atbildēja: dzīvoju pie slimnīcas ja iešu apkārt apmēram 40min, ja iešu caur mežu 30min .

Tad nu viss, man bija vienalga ka pašai vēl ir jābrauc 300km, teicu meitenei lai kāpj mašīnā, aizvedīšu mājas viņu, jo uz ielas vienu viņu pamest vairs sirdsapziņa neļāva, jo nezinu kas vēl varēja Notikt, ja viņa ietu caur mežu. un vispār vai meitene nokļūtu mājas, jo pasaule ir pilna ar (atvainojos par izteicienu ) idiotiem. Meiteni aizvedu mājas un pretī saņēmu apskāvienu, smaidu, un protams lielu Paldies, apmainījamies ar savu kontaktinformāciju, jo meitene tiešām bija jauka, gribas viņu vēl kādreiz satikt.

Braucot prom no meitenes aizdomājos par to vai bija jāpstājas man vai tomēr pašvaldības policijai, un kas būtu ja es tur nebūtu braukusi garām. Vai tiešām policijai ir vienalga? Vai nepietiek ka pazūd daudz jaunieši? Publisks fuj Pašvaldības policijai . Bet man ir kāds lūgums citiem, ja jūs redzat, ka ir Vēls un bērns jaunietis ir viens uz ielas, lūdzu apstājies apvaicajies vai viss ir labi, jo tas maksimums aizņems 10min, un lūdzu šim rakstu ir jāšeiro lai tas nonāk līdz tiem pašvaldības policijas tītariem, kas sēdēja siltā busiņā, kamēr meitene gāja tos kilometrus ar kājām aukstumā un lietū.”

https://www.facebook.com/samanta.kogdorbega/posts/358331521289124

Pievienot komentāru