Dienas horoskops 09.10.2017.

Auns

Jums būtu jāmeklē iespēja sarīkot tik ilgi atlikto ģimenes tikšanos. Pasakiet patiesību un izskaidrojiet situāciju, un pieejiet tam no mīlošās puses. Nav nekādas garantijas, ka visi gribēs uzzināt, kas jums jāsaka, bet vismaz visas šīs neskaidrības paliks pagātnē.

Vērsis

Šodien pamodīsies, sajūtot jaunu enerģiju. Centieties izvairīties no jebkādiem secinājumiem un apstipriniet savas ilgstošās aizdomas. Dzeltenai krāsai šodien piemīt ievērojama jauda ​​un solījumi.

Dvīņi

Ir cilvēki, kas paļaujas uz tevi, tādēļ nepievil tos, zaudējot uzmanību. Daudzi tev uzlikuši aci, un viņi gaida no tevis komfortu un virzību. Atjauno savas saistības mainīt savu un citu cilvēku dzīvi. Dodot pavadītais laiks ir labi pavadīts laiks.

Vēzis

Uz tevi pēdējā laikā ir liktas lielas cerības, bet nu ir pienācis laiks, lai paņemtu īsu atelpu. Tā jūs atradīsiet kādu mieru un iespēju novērtēt savu dzīvi.

Lauva 

Paļaujies uz sistēmām, kas ir ap tevi. Ir dažas lietas, ko jūs varat kontrolēt, tāpēc neuztraucieties par lietām, ko nevarat kontrolēt. Pagātne ir pagājusi, nākotne nav zināma. Viss, kas tev ir, ir tieši tagad. Novērtējiet katru brīdi. Meklējiet veidus, kā šodien savā dzīvē iekļaut zaļo krāsu, jo tā piešķir veselīgu enerģiju un saprātīgumu.

Jaunava 

Šodien uzņemieties jaunu projektu, pat ja tā pabeigšana šķiet tāla. Jūsu iespējas pavērs jaunus ceļus. Pieņemiet tos ar pārliecību. Saposies un ej ārā. Jūs varat uzvarēt šo lietu! Ja jūs vienkārši ticat. Šodien ir astoņi no desmit, bet ar pareizo redzējumu jūs varat padarīt to par desmit.

Svari

Neuzvari negodīgā ceļā. Izvēlieties godīgus paņēmienus, pat ja negodīgie izskatās daudz pievilcīgāk. Jūsu pārliecība veidos jūsu dienu. Izmanto labo, ko visi redz, kad skatās uz tevi, un nedod viņiem iemeslu šaubīties.

Skorpions

Skorpions, otrā iespēja nenāk ļoti bieži, tādēļ, ja tev tāda rodas, izmanto to pēc iespējas labāk. Tu to esi pelnījis, kaut arī neesi perfekts. Ciparam trīs ir spēcīga ietekme uz to, kāda būs jūsu diena, tāpēc meklē to, lai virzītos caur dzīvi.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru