Dienas horoskops 09.10.2017.

Strēlnieks

Pārbaudiet savus impulsus, Strēlnieks, jo ne visi pareizi sapratīs jūsu nodomus. Šodien noslēpumi var būt jūsu klupšanas akmens, tādēļ izvairieties no tiem. Turi acis un ausis vaļā, jo ir cilvēki, kuri cenšas kontrolēt to, ko redzat un dzirdat. Esi spēcīgs un apņēmīgs.

Mežāzis

Iespējams, šodien satiksiet kādu interesantu cilvēku. Izvēlieties, kādā virzienā vēlaties virzīt šīs jaunās attiecības. Lai kas arī notiktu, vadi to un neļauj tam vadīt tevi. Dīvainus partnerus izvēlas neparastām partnerattiecībām. Tiks atklāti jauni pierādījumi.

Ūdensvīrs

Jums šodien būs nepieciešama liela fiziskā enerģija, lai paveiktu savu darbu. Tāpat arī rīt, tāpēc šovakar laikus dodies gulēt. Neaizmirstiet izstaipīties. Tas ietver arī jūsu prāta izkustināšanu, jo arī darbs sāk prasīt garīgu piepūli. Viss kļūs noteiktāks pēc dažām dienam. Izmantojiet iespēju, lai uzzinātu, uz ko varat paļauties.

Zivis

Katru dienu izmantojiet jaunu enerģiju un atrodiet jaunus partnerus, lai iegūtu jaunus centienus. Izstāstiet savu stāstu no sava skatu punkta ikreiz, kad saņemat tādu iespēju. Tas, ka kāds cits darīs to jūsu vietā, radīs tikai problēmas. Šodien ir septiņi no desmit.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru